Cennetkokulum___ LaMamaDellaCicala keşke camilerde,vakıflarda tecavüz edilen cocuklara da sesin çıksaydı da geri adım atmasaydin jeliboncu Melih Gökçek
35lavanta LaMamaDellaCicala jelibonların kralı Melih amcam ilk önce trevesti okşan için bir açıklama yapsın 😏
LaMamaDellaCicala Cennetkokulum___ ben bu adamin malum partininde basina bela oldugunu dusunuyorum neyse daha maci izleyemedim ama guzel oldugunu duydum oglum olunca evde herturlu sportif aktifite malum🤨 ama sevinclerimizin bile eski tadi yok be
asude01 Cennetkokulum___ Kesinlikle size katılıyorum 👏👏👏👏 Bu gibiler kadınları eleştirip ayağını kaydırma çabası içindeyse bilin ki o kadın doğru yoldadır 🥰
LaMamaDellaCicala monami_ niye kabasin olabilir ben karistirmis olayim hadi ama tanimadigin etmedigin insana bu uslup niye
monami_ LaMamaDellaCicala birinin kendini sorgulamadan acaba ben mi yanlış biliyorum deyip 10 saniyede Google’dan doğrusunu öğrenebilecekken karşısındakini düzeltmesi beni çok rahatsız ediyor üslubumda bir kabalık yok. Yine de kalbinizi kırdıysam kusura bakmayın.
mttbua LaMamaDellaCicala tanimadigin etmedigin insana bu uslup niye Bunu sizin demeniz beni çok güldürdü
LaMamaDellaCicala Summerwine95 ben pek sosyal medya takip etmiyorum bir arkadas atmisti dun aksam orda gordum amaaan hepsi ayni yoljn yolcusu bisey olmaz caktirma🤪
Alyaninannesi01 asude01 hop oturup hop kalktım . Çok duyguluydu ya . Helal olsun filenin sultanlarına . 👏🏻
35lavanta Canım Atamın da dediği gibi "Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye lâyıksın.” Gurur sebeplerimiz her vuruşlarına her bir damla terlerine helal olsun 💪🏻😎🇹🇷❤️