asude01 Bizlere duygu dolu anlar yaşatan “Filenin sultanları” emeğinize, azminize, gücünüze sağlık. “ Abdülhamid’ler konuşur, kadınlarımız yapar☺”
monami_ PembePelikan çok basit Abdülhamid adında yobaz bir Twitter kullanıcısı, milli gururumuz Ebrar Karakurt a müslüman bir ülke olarak sana katlanmaya çalışıyoruz yazmıştı o da ona boş yapma demişti şuan apo ağlayarak günlüğüne yazıyordur🌈❤️
asude01 PembePelikan hanımefendi açıklamış evet ne yazıkki ülkemizde kendi kadınlarımıza bu şekilde iğneleyici çirkin söylenimlerde bulunan şahıslar var. Kadınların dış görünüşüne dayanarak yorum yapan zihniyet diyelim 👍
asude01 Cennetkokulum___ abdülhamid zihniyetliler olduğundan kadınladımız kendini ifade edememişti bu maç en güzel cevap oldu🥰
LaMamaDellaCicala monami_ ya bu olay melih gokcek olayi yanlos hatirliyorsunuz😁jelibonla kafayi bulan adam
asude01 monami_ halbuki bizim kendi gururumuz bu gibi değerlere sahip çıkacakları yerde ezme ve aşağğılama çabaları neden? Zihniyet önemli tabi 😉
Summerwine95 LaMamaDellaCicala hanımefendi doğru yazmış.Siz başka olayla karıştırıyorsunuz muhtemelen tabi ülkede o kadar olay oluyor ki siz de haklısınız karistirmakta🤣
Tosbikkkk monami_ kadın normal bir şekilde cevap vermiş size karıştırmış büyük ihtimal olayları. Kibarca karıştırdiniz demek yerine git googledan bak diyorsunuz. Şaka gibisiniz
LaMamaDellaCicala monami_ niye kabasin olabilir ben karistirmis olayim hadi ama tanimadigin etmedigin insana bu uslup niye
LaMamaDellaCicala Summerwine95 ben pek sosyal medya takip etmiyorum bir arkadas atmisti dun aksam orda gordum amaaan hepsi ayni yoljn yolcusu bisey olmaz caktirma🤪
Cennetkokulum___ asude01 Vargasın son vuruşu tokat gibi cevap oldu. Helal maçta emek veren bütün kızlarımıza ♥️🇹🇷