Artemiss_ ahsendogan iltihaptır muhtemelen bizde pipi Altında olmuştu 35 günlükken. Doktor sünnet olsun dedi 40. Günde sünnet ettirdik çok şükür geçti ihmal etmeyin
ahsendogan Tugbikkkkk daha önce duymamıştım böyle biseyi ama tahmin etmiştim sünnetle alakali olacağını bide çişini yaparken ayağını titreterek yapıyor
Tugbikkkkk ahsendogan büyük ihtimalle çok az vardır zaman kaybetmeden ona acı verecek duruma gelmeden sünnet ettirin bence
Guneyinannesii Beraninannesii benim de aynısı olmustu doktor o vucudun urettigi koruma gibi demisti iplik gibi oluyordu hatta pamucuk gibi ama sorun olmadı ara ara yine oluyor
ahsendogan Guneyinannesii sizin ne kadarlık bebeğiniz ilçede oturuyoruz merkeze çok uzak bi ilçe doktora gidilecek bi durum mu gidilmeyecek bi durum mu kafam karıştı
Artemiss_ ahsendogan evet beyaz kremsi gibi her alt açmada görüyordum 2 oldu 3 oldu en son götürdüm doktora
-_-hUysUzvetatlikadin ahsendogan bizde de bazı sıkıntılar olmuştu net hatırlamıyorum doktor enfeksiyon demişti ve sünnet önermişti bence bir doktorun görmesinde fayda var umarım kötü birşey değildir