Gzzde Mlkektlu similac ı bilmiyorum ama sma nın besin değeri iyi değil içerisinde probiyotik yok prebiyotik yok beyin gelişimini destekleyiciler yok maltodekstrin içeriyor ki bu zararlı bi madde bide kabız yapmıştı bizde zaten denemek için almıştım bunları da araştırınca çöpe gitti yarım kutu piyasadaki en iyi mama aptamil bence
ceylinnn Sma kabızlık yaptı, smilac yurtdışında toplatılmış ağır metaller varmış içerisinde. Ablam bebelac golda geçti o yüzden.
burcutoksoz ikisinide pek önermem karın ağrısı yapıyor bebeğim kıvranıyordu ben aptamil derim mama alacaksanız en iyisi o kesinlikle
Eylulardc İnstagramda ürün içeriklerini inceleyen bir hesap var biliyorsunuzdur mama içerikleri ve anne sütü içerikleri yazıyor buna göre sma kullanıyorum ve maltodestrin içermiyor hipp ve sma besin değerleri en yüksek olan iki mamaydı
Gzzde Eylulardc sma optipro nun 2 numarasına geçince bi kutuyu çevirip bakın lütfen maltodekstrin içerdiğini bizzat kendim okudum. Hipp combiotic in de 3 numarası nişasta içeryor ki bunlar dediğiniz sayfanın mama incelemelerinde 2 3 numaraları da incelerseniz yazıyor.
Muhammedd23 Mlkektlu similac probiyotik tenvar içinde anne sütüne yakın içerik farklı bir madde çeşitleri içermiyor
salihayilmaz ben sma denedim çok gaz yaptı, similac denemedim o pek bildiğim bir mama değil. bir arkadaşım bebelac gold kullanıyormuş, bende aldım ve çok memnun kaldım, gaz kabızlık yapmıyor
sbldmr123 Sma'da lif yok ve maltodesktrin var iyi değil. Similac ortalama bir mama çok iyi sayılmaz en iyisi aptamil bence
Muhammedd23 sbldmr123 prebiyotik var tlf otomatik yazdan yazmis. Ayrıca aptamili ln ücreti dışında ayıran yanı ne acaba
Prensesannesioldm Karin doyurmasinicin mama yogunlugu acisindan numara buyidukce nisasta oluyir diye biliyorum ben
sbldmr123 [bilinmeyen] Ama o doğru bişey değilki çocuk büyüdükçe zaten ek gıdadan alıyor onu, mama demek anne sütünün yerine verilen şey demek yani mamada nişasta olmaması lazım
Prensesannesioldm sbldmr123 yanii aptamil mi iyi ben aptamil marka olark sevmiyorum adini duyunca bile sinir oluyirum amerika mali mi neydi ondan sanirsam digerleeini arastirmadim ilk oglumda humana kullanmistim ne alsam bilmiyirum bende ara ara gunde 1 kere veriyorum arada sutum olmadiginda falan hipp mi bebelac mi humana mi karar veremedim Humana kullanmistim ilk oglumda seker orani en az anne sutune en yakin oydu diye
yaseminkarakurt Özellikle ikisinden biri demenizin sebebini merak ettim. Eğer ille bunlar olacak demiyorsanız bence aptamil ya da bebelac gold daha iyi onlardan birini seçin