Prensin1annesi Kızlar merhaba cuma günü sabah spinal sezeryan oldum dehşet bir baş ağrısı ve boyun ağrısı var kafamı taşıyamıyorum bebeğimle ilgilenemiyorum nasıl geçer lütfen yardım edin ağrı kesici kafein bol su içiyorum
Maviskizimm Prensin1annesi geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün 🥰benimde öyleydi çok şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı 2gün boyunca.mide bulantım artmıştı istifra ettirdi sonra başım da geçmişti
Zuleyha__19 Prensin1annesi bende hiç olmamıştı bilmiyorum allah yardımcınız olsun o acıları bi an düşündüm de 🥺🙏🏻
Ser-123 Deletedmom0333 3 bir arada ilk kez sizden duyuyorum bildiğm benim de uyguladğm sade olan içilir
Banu_alper Operasyondan ciktigim an kahve icmeye baslamistim 4-5 bardak ictim bide suya taze nane yapraklari koydum geceden sabah icmistim hic agrim olmadi suyu bide boyle icin isterseniz insallah tez vakitte gecer
Prensin1annesi Banu_alper ilk gün bende çok içtim, fazla olmamıştı sonra emzirirken felan çok yordum kendimi emmedi uğraştırdı gerisi ızdırap 😣
ehlenmomyy Prensin1annesi ahh canim gecmis olsun bilirim o ağrıyı berbat birsey bebegim 2.5 aylik olanakdar boyun agrim gecmedi tutulmus gibi sabit geziyordum kadin dogum doktoruma sordum spinal olurken sıvı kaçağı olmasindan dolayi olabiliyormus cektigimi bir ben bilirim birde benim gibi çeken Allah yardimcin olsun insallah en kisa zamanda gecer
Banu_alper Prensin1annesi zaten dogumdan sonra dinlenmek hayal bebisle ugrasiyoruz emsin diye iyice yoruluyor insan hava alin yuruyus yapin biraz bide zencefil cayida iyi geliyormuş bas agrisina
Hilalcim Prensin1annesi Hilalcim bir de korkmayın geçecek, hastaneden eve çıktıktan sonra bile her geçen saat kendini daha iyi hissedeceksin :) sana ve bebeğine sağlıklı ve uzun hayırlı bir önür dilerim ❤️
Ser-123 Prensin1annesi canım tek çözüm dediklerimi harfiyen uygula bişeyin kalmaz.nerden biliyosun dersen o başağrısınj bir ben bir allah bilir ne çektiğimi .1 su bardağı kolanın içine türk kahvesi at karıştır 2 kez iç..2-günlük 5 lt su tüket 3-sade nescafe sütsüz günlük 4 bardak falan şekeriz iç bak gör geçer anında ben çok çektimm
Prensin1annesi Banu_alper keşke öyle Banu_alper keşke ilgilenebilsemde hayal olsa o dereceyim zencefilide deniyim bakalım
Okyanusolmak Prensin1annesi bi süre ben de çektim. Bi de huysuz bi bebeğim vardı. Hatırlamak istemiyorum:) 1 hafta sürmüştü ama geçiyor. İlaç falan işlememişti bana. Emzirince de öyle her önüne geleni yiyip içemiyorsun.
eced16 Prensin1annesi ben epidural oldum dediğiniz sıkıntıları yaşamadım ama eşim spinal anestezi ile bir operasyon geçirmişti. Kafasını kaldıramıyordu baş ağrısından dönmesindem kafeinli ağrı kesicilerle çikolatalarla geçirmeye çalıştık ama fayda etmedi sonra anesteziyi yapan doktora ulaştık hastaneye çağırdı 2 şişe serum verildi onun yan etkilerine özel. Hemen gelmeliydiniz dedi. Boş yere günlerce ağrı çekti. Diyeceğim o ki çok dayanılmaz olursa olduğunuz hastaneye gidin. Enerjiye en çok İhtiyacınız olduğu zaman