MelekEce Kızlar selam. Kardeşime bir talip çıktı. Çevremizde de bunu sorabileceğimiz kimse yok. Yanlış anlaşılmaya mahal vermek istemem, yuvarlak bir miktar söyleseniz yeterli. Çocuk mardinde çalışıyormuş
bakkalteyze MelekEce Doğu - Batı maaşları değişiklik gösteriyor. Rütbe rütbede maaşta değişiklikler oluyor diye biliyorum. Eşim subay, astsubay maaşları hakkında bir bilgim yok benim. Üstte kalsın.
ezgikrby MelekEce Mardin Doğu olarak geçiyo tam tazminatsa 47-48 arası en yüksek diyebilirim en düşük de tazminatsız olarak 40 falandır
Kuzularinanasi MelekEce maasina gore mi evlendirmeye karar vereceksiniz.ilginc valla🙈ailesini gecindirmeyecek biri olsa evlenmeye kalkismaz heralde.sizin kardesiniz ne is yapiyor peki maasi ne kadar.
CmreKSidar MelekEce biriyle evlenecek olsam aklıma gelen ilk şey maaşı olur herhalde bu devirde tabiki körü körüne aşık olalım sefillik cekelim ama çok aşığız diyelim demiyorum keşke sorsaymış damat belki yol yakınken vazgeçerdi.
MelekEce Kuzularinanasi yeni tanışacağı biriyle ilk görüşmede bunu sormaya çekindiği için buradan sordum. Açıklamaya da yanlış anlaşılmasın diye yazdım. Kaldı ki biz evlendirmiyoruz kardeşimi, kendisi karar verecek buna. Ben de böyle tepkiler gelmesine anlam veremedim.
aura_meselesi_bu_sekerim Bence de sormadiginiz iyi olmuş şahsen damat tarafı olsam ve böyle bir soruya denk gelsem vazgeçtik dir hbr gonderirdim
Kuzularinanasi aura_meselesi_bu_sekerim damat taarafi da kizi merak edwbilir calisiyor mu maasi ne kadar.sonucta zaman zor ekonomi zor.bn olsam kariyerim maasim iyi de olsa kadinin calisip parasini kazanmasini kariyerinin olmasini isterim.egerki adam bunu sormadiysa veya mesele etmediyse calismayan birine talip olduysa demekki maddiyati hakkaten iyi demektir arastirmaya gerek yok kariyeri zrn belli.esnaf fln degil ki.bugun kazanip yarin batsin.
Kuzularinanasi MelekEce peki bunu oglan tarafi da merak edebilir ozmn sizin kardesininiz ne is yapiyor bnde onu merak ettim.bu devirde tek maas zor.kadin da calismali bence
Betul1607 MelekEce yanlış anlaşılacak bir durum yok bence canım bunda nerde görev yapıyor şuan bide rütbesi nedir kişinin
Fusunf MelekEce ve maaşa göre değilde asker eşi olmak herkese göre değil bence maaştan önce bunu düşünmeli ☺️
Fasulye12 Mantık evliliği yapacak olsaydım bende araştırırdım. Ama sevdiğim adam astsubaysa çok da düşük almıyordur der geçerdim.