Barlasveannesi23 Türk kahvesi telvesi iyi geliyor ama suyla verin derim birde intarnette bunlarj buldum belki işinize yarar inşallah en kısa zamanda düzelir 🙏🏼
Asya2880 Barlasveannesi23 çok teşekkür ederim hepsini veriyorum yazılanların kusma bitti ishalde azaldı gbi tam kesilmedi ama bol su veriyorum geçer umarım
Sinemeyra annebebek15 sordunuzmu aşının yan etkileri olabilir salgında var bana aşının etkisi olmaz dediler
Asya2880 Yesimnisahasan flaggy 1 hafta kullandım kusma kesildi ishal de günde iki kereye düştü ama tam kesilmedi vol su veriyorum ve probiyotik bir de patates muz pirinç lapası bakalım ins düzelir
Yesimnisahasan Asya2880 bizimde şuan 2 kereye düştü .bize 10 gün tamamla dedi flagy.inşallah biran önce sağlıklarına kavuşurlar
Asya2880 Yesimnisahasan günde kaç defa veriyorsunz benim 7. Gün bugün bugün daha iyiydi bana bir hafta kullanın dedi de 10 gün mü kullansam acaba
edanur_dilek20 Asya2880 gecmiyorrrr bizde de aynı durum gecmiyorrr napacaz bilmiyorummmm 🥺 dediğin ilaçları bizde kullanıyoruz ama yok 2 gün geçer gibi oldu tekrar başlıyor sanki
mucizelerim__ Asya2880 şuan benim ikizlerimde aynı.şikayetten dolayı kötüyz aşırı derecede kötü kokuyor gaita evi neredeyse sarıyor ne yapsam olmuyor yarn doktora götüreceğim inşallah