Ogrenecekcokseyvar Berko şimdi 8 de uyanıyor 10 da 15-20 dk uyuyor sonra 12-3 arası öğlen uykusunu yapıyor 6 da tekrar 15 dk uyuyor 8 de tekrar en son 10 da gece uykusuna yatıyor
Berko Ogrenecekcokseyvar akşam 8 de tekrar mı uyuyor. Benimki akşam 8 den sonra uyuduğu zaman 8 buçukta kalkıyor sonra 12 1 e kadar uyumaz ç. Bende uyku rutini yapmaya başlıcam da sizinki daha uygun geldi hemen hemen aynı saatlerde uyuyor çocuğumuz ama işte eskiden akşam 10 11 de uykusu gelirdi şimdi asla gelmiyor git gide gece geç uyuma saatleri uzuyor
Linabuse1002 Berko 6 bucuk aylık kızım 3 aylığından berı hep uyku rutınlerı yapa yapa alıstı akşam 8 de direk uyur sabah 8 9 da uyanıyor eğer cok cok acıkırsa gece 5 te mama içip yatıyor hemen ama akşam 8 sabah 8 9 uyku saati
Ceys Berko Kalkış: 7:30-8:00 Uyku: 10:00- 11:30 Uyku: 14:00-15:30 Uyku: 18:00-18:30 Gece uykusu: 21:00-21:30 Genelde bu şekilde uyuyoruz
heygorl Berko tabii ki geç kalktığınız için geç kalkıyor. Hiç bebek 11 e kadar uyur mu uyanan bebek zorla geri uyutulur mu hepimiz yoruluyoruz hepimiz geç yatıyoruz ama sabah 6,7 dedin mi ayaktayım
Ogrenecekcokseyvar Berko 8 de uyuyor 10 dk sonra kalkıyor 10 da uykusu geliyor yatırıyorum gece uykusuna geçiyoruz 10 da uykusu gelmese bile alıp odaya götürüp ışıkları kapatıyorum gece lambası açıyorum gece olduğunu anlasın diye . Bir de erken uyandırın mutlaka geç yatarsa geç kalkar
Berko Ya benim korkum ben oğlumu şimdi 9 da yatırsam bu gece kalkar bidaha hiç uyumaz diye o yüzden bidüzsn oluşturmadım ya nasıl oluşturmam lazım çok düzensiziz
Berko Ogrenecekcokseyvar evet ya biraz benden kaynaklı galiba bugün öğlem 1 e yakın kalktık ama gece 2 buçukta uyudu bide sabaha kadar çok kalktık neyse bende yarın sabah başlıcam 8 gibi kaldırıcaö bakalım inşallah kalkabilirim
Mervetnl pikabuu Gece 21:00-07:30 10-11-1. Uyku 13-14-2. Uyku 16-17-3. Uyku 19-19:30-4. Uyku Ama günden güne değişiyor. Yarımşar saat kaymalar olabiliyor. Gece uykusu hariç 🥰
Berko Mervetnl maşallah bizimki 7 buçukta asla uyumaz hele bide kesintisiz sabaha kadar imkansız 7 buçukta enerji topluyor geceye 😂😂
Mervetnl Berko her gün uyumuyor zaten ama genelde bi yarım saat şekerleme yapıyor bıraksam gexe uykusuna geçer mecbur uyandırıyorum. Yıkıyorum besleyip yatırıyorum
Mervetnl Berko başarırsınız istikrarlı olun 3-5 günde olacak bişi değil rutin 😌🥰 Olmuyor diye bırakmayınn
Senazz11 Berko 21.30 gibi uyuyor ben 01.00 de uyuyorum o süre zarfında kalkıp kendi kendine geri uyuyor ben yatacağım. Zaman uyku arasında emzirip bırakıyorum 6 gibi kalkıp tekrar emziriyorum eşim ise giderken 9 gibi tekrar emziriyorjm 12 ye kadar yatıyoruz sonra 😅😅