Berko Kızlar merak ediyorum 5 6 aylık uyku düzeniniz nasıl alsam kaçta yatıyor sabah kaçta kalkıyor ve gün içinde kaç kez uyutuyorsunuz ve kaç saat 😂
Tosbaninannesi Berko akşam genel olarak bu saatlerde uyuyor bazen uykuya direnip gece ½ yi gördüğümüz oluyor sabahta 10 da uyaniyor genelde ben erken uyandırmaya kalkınca o gün geçmiyor bize huysuzluk ağlama krizleri oluyo
pikabuu Berko Gece 21:00-07:00 İlk uyku 09:30-11:00 İkinci uyku 13:30-15:30 Üçüncü uyku 17:30-18:00 Bu standart bi gün ortalaması. Ama tabi huysuzsa veya dışarı çıkıldıysa düzen mutlaka şaşıyor.
Mdnlna Berko 8 de son mamasını icer 9 da uyur sabahın 6 8 arası kalkarız cnm 6 aylık olcak 4 gün sonra
GulAb Berko 20.00 ve 21.00 arası uyur gece kaç defa kalkar sayamiyorum artık. Bazen uyku sersemliği ile çocuğu nasıl emzirip koyuyorsam sabah kalkınca aa benim ki bu gece hiç uyanmadı diyorum. Sonra hatırlıyorum ki oo kaç defa uyanmış 🤣🥴🤦🏻♀️ sabah 7 de ayakta olur. Yatağa yanıma alırım hışırtıli kitabı var eline veririm sırtımı döner uyurum 🤣 zavvalim kendi kendine bir süre oynar sonra mizildanmaya başlar bir bakarım saat 8. Sonra öğlen bir uyku ikindi bir uyku alır ama 1 saatlik. Sonra yine aynı döngü
Berko pikabuu maşallah akşam 9 dan sabah 7 ye kadar hiç uyanmıyor mu. Benimki zar zor 12 1 de uyuyor ve sabaha kadar yüz kez kalkıyor. Gün içinde de 4 uyku yapıyoruz her uykuda en fazla 45 dk uyur
Mervetnl pikabuu Gece 21:00-07:30 10-11-1. Uyku 13-14-2. Uyku 16-17-3. Uyku 19-19:30-4. Uyku Ama günden güne değişiyor. Yarımşar saat kaymalar olabiliyor. Gece uykusu hariç 🥰
pikabuu Berko acıkınca uyanıyor tabi. Emzirirken geri uyuyor. En az 3 kere uyanır. Ben tahmini zaman yazdım tabi 30-45 dk uyuyup uyandığı da oluyor. Bizim problemimiz uykuya geçişte . Uyutmak için çok uğraşıyoruz uyumak istemiyor
Keslin_3 Berko aynı benim ki de böyle gündüz ayakta sallıyorum 1 saat öyle uyuyır hiç Bilmem ki 2 3 saat uyusun hiç iş yapamıyor 6 aylık olacak
Berko pikabuu evet hele bize şu gece uykuya yatmada 1 saatten fazla uğraşıyorum bende halen ayakta uyutucam yarım saat içinde bidaha uyanıyor deliriyorum
pikabuu Berko en son zamanlarda biraz daha kolaylaştırdım söyleyim siz de belki yararlanırsınız. Uyku saati geldiğinde evdeki ışıkları kapatıp loş bi ışığı açık bırakıyorum. Oyuncaklarını topluyorum toplarken anlatıyorum gece olduğunu uyuyacagimizi. Sonra kitabı var uyku şarkıları çalıyor onu alıp koltuğa yatırıyorum yanına uzanıp onu okuyorum arada da saçını oksuyorum. Baya mayisinca da kucağa alıp sallıyorum. Tabi yine zor ve uzun oluyor uyutmak ama en azından biraz daha sakinler zamanla iyileşir diye düşünüyorum
Berko Mdnlna acaba ben sabah geç kaldırıyorum diye mi akşam geç uyuyor ya. Biz geç uyuduğumuz için sabah 11 gibi kalkıyoruz çocuk kalkıyor aslında ama ben pis piş le zar zor tekrar uyutuyorum çünkü gece geç yatıyor bende sabah zor kalkıyorum sabaha kadar da çok uyanıyor malum uykumu hiç alamıyorum
cnn29 Mdnlna yaaa benimkide aynı, ama gece 12 gibi yine mama istiyor ve sabah 6 da yine 2 kez 150/180 cc içiyor 😩 fazla değil mi yaa bu ayına göre artık
Mdnlna Berko valla bilmiorum ki mesela 6 8 arası kalkiyo mamasını icer hemen geri yatar 2 saat daha uyuyo sonra güne başlarız artık
Mdnlna Berko ama bnm kiz da gündüzleri mesela uykusu hafif çok uyumaz toplam saysan 2 saat en fazla o yüzden gece herhalde o yüzden baya yatiyo
Ogrenecekcokseyvar Berko 5 aylık olacak kızım 1 ay öncesine kadar bizde öyleydik 12 1 den erken asla uyumuyordu 10 -11 gibi uyanıyorduk gece kalkmaları saymadan tabi 😅 şimdi sabah 7 en geç 8 de kaldırıyorum akşamda 10 a kadar zar zor tutuyorum erken uykusu geliyor şimdilik 10 da yatıyor ama kışa doğru 9 a çekeceğim inşallah
heygorl Berko tabii ki geç kalktığınız için geç kalkıyor. Hiç bebek 11 e kadar uyur mu uyanan bebek zorla geri uyutulur mu hepimiz yoruluyoruz hepimiz geç yatıyoruz ama sabah 6,7 dedin mi ayaktayım
pikabuu Umay4567 bedtime songs diye ararsanız belki bulursunuz ben yurtdışında yaşıyorum o yüzden Türkiye’de var mı bilmiyorum
Berko Mdnlna gece uykusu kesintisiz olsa bende sabah erken saatlerde güne başlatırım ama şıpa halen evde dört döndürüyor şuan bizi
Berko Mdnlna Benimkide öyle 4 uyku yapıyor hepsi yarım saat sürüyor toplasan 2 saat anca olur gündüz uykusu
Berko GulAb bende bazen arkamı dönüp uyumak istiyorum saçlarıma yapışıyor uyutmuyor. Gündüz uykuları arası en fazla 2 saat oluyo bizim 1 de kalktıysa öğlen 3 olmadan uykusu geliyor. Siz gündüz kaç uyku yaptırıyorsunuz