Gokturk_ Kızlar bulunduğunuz şehir de hava nasıl bizim burda Gök gürültülü sağanak gidiyor (Yozgat) 😀
Cekiyorum_Gulumse Gokturk_ İzmir hala sıcak 🫠🫠 33 34 °lerde… biraz biraz alev esmesi gecti ama geçen haftalara göre
Koceber egee_momm biz Antalya da yaşıyoruz. Sıcaklık ve nem devam ediyor. Haftaya Ankara’ya Anıtkabire gelmeyi düşünüyoruz. Çok mu soğuk? Kıyafet ne almalıyız? 3 aylık olacak bebeğim. Öneriniz nedir?
hepoyleolurzaten_ egee_momm Ankara’ya bi anda bi şeyler oldu yine 😂 dün tek badiyle gezen oğluma bugün ince eşofman altı giydirdim ev serin diye yavrum çekiştirip duruyor 😂
Rez Gokturk_ Salı günü öyle güzel yağmur yağdı ki anlatamam , gök gürültüsü sonrasında ferah ferah yağmur mis gibiydi sabah olmasını da ayrıca sevdim, sonrasında hava açtı yine sıcak ama akşamları serin artık, e normal Van burası 🌸
Dondurmalikahve Gokturk_ Konya şu an 22 derece tabi ben ilçesini diyorum bir iki derece oynamaya yapabilir yarında gece en düşük 16 yarın gündüz 30 derece
Gokturk_ Angel00 bende hemen çay yaptırdım kocaya yağmura karşı içiyoruz agahahahhaha 4 senedir Batman da adam akıl yağmur gördüğümüz mü vardı ayol 😀dünyaya inen uzaylı gibi oldum 😀😀😀😀😀