Elifdemir1907 Onlardan bende de var ama sebebini bilmiyorum hiç doktora gitmedim bide benimki görünen yerde degil
Haydinn Elifdemir1907 çocuk olunca insan endişe ediyor vallahi bi kaç aydır var sanırım daha önce hiç farketmemiştim sizde ihmal etmeyin bence
Elifdemir1907 Haydinn bilmiyorum ki bu zamana kadar bir sorun yaratmadı bende şimdi merak ettim neler acaba öğrenince beni de bilgilendirirmisiniz
Zeliff Haydinn siz yinede bir doktora danışın ama belkide zararsız bir lekedir. Bende de var kendimi bildim bileli görünmeyen yerinde
Haydinn Zeliff onunda alt tarafa kalıyor daha sonradan çıktı ama dediğiniz gibi muhakkak bi uzmana göstericem teşekkür ederim
Ebus2045 Haydinn ben bu canım kardeşimin ve kuzenimin gözünde var o bildiğin ben gibi koyu tam ben şeklinde oğlumda bu şekilde aynı
Haydinn Ebus2045 anladım canım içimde bi şüphe kalmasın hafta içi yine de bi göstereceğim teşekkür ederim yorum için
Mrvll Merhabalar. Uzun zaman geçmiş ama internetten araştırınca buraya geldim. Gözde bu şekilde leke neden oluyormus benim oğlumda da var aynısı, doktora gittiğinizde ne dedi?
Haydinn Mrvll Papatya-eylul88 O zaman doktora gitmedim kayınvalidem hastanede çalışıyordu çoğu insanda olabilen birşey 3 yaş göz muayenesine götürdüm kızımı gözün yapısında vs hiç bi sorun görülmedi ama sizde ihmal etmeyin ama içiniz rahat etsin götürün