Karpuzlufistiksarma Kızlar ben mercimek çorbasını hep soğan mercimek karabiber tuz kırmızı biber ile yaparım ama geçen soğansız yaptılar tvde Orjinal oymuş bu şekilde yapam varmı güzel mi ilk kez denicem güzel olmazsa diye düşünüyorum
delirmeceler Karpuzlufistiksarma orginal falan bilmem damak tadıma nasıl uyarsa öle yapıyorum havuç patates soğan o çorbaya girecek
uynakbalina Karpuzlufistiksarma orjinal mercimek çorbasında sadece mercimek su ve tuz var, diğerleri mercimek olmuyormuş 😅
SevimliHayaletCasper Karpuzlufistiksarma hiç denemedim. Ama zerdeçal mercimek corbasının olmazsa olmazı
Karpuzlufistiksarma Minigim38 bende bazen havuç patates atarım bazen atmam ama Orjinal sade olanmiş bi denemek istiyorum
Minnakkk Karpuzlufistiksarma cok yakısıyor aslında tat olarak pek Bi değişiklik olmuyor ama renk efso oluyor herkes soruyor ne var bunda diye 😀
papatyam-34 Karpuzlufistiksarma ben genelde bir bardak kırmızı mercimekten yaparım ona 5 su bardağı su ekliyorum içine pul biber tuz atıyorum yumuşayana kadar kaynatıyorum sonra da blender ile geçiyorum 😂
eymenzeynep Karpuzlufistiksarma orjinali mercimek su ve tuz sadece. İçine sebze koyarsanız sebze çorbası,salça baharat koyarsanız ezogelin çorbası olur diye okumuştum Instagram da. Ama bende sebzeli yaparım hep
Karpuzlufistiksarma eymenzeynep evet bende öyle gördüm ben hep soğan sarımsak mercimek baharat atarım. Ama bide sade deneyeceğim bakalım nasıl olacak 😁
hepoyleolurzaten_ Karpuzlufistiksarma Evet ben yapıyorum çok lezzetli oluyor, bizim analarımız içine patates havuç falan da koyardı o bildiğin sebze çorbası 😂
Karpuzlufistiksarma hepoyleolurzaten_ bende hep öyle yapıyorum 😁 şuanda sade pişiyor bakalım nasıl olcak 😁
toprakaren1 Karpuzlufistiksarma mercimek corbasi soganli olur bikere ben arda sefin taktigi ile yapiyorum size oneriirm cok lezzetli oluyor
Karpuzlufistiksarma toprakaren1 Bende soğanlı yapıyorum normal de zaten. En çok tüketilen çorbamız mercimek zaten, bazen içine havuç patates atarım bazen sadece soğan sarımsak. Ama bugun sade deneyeceğim