Nuracar Ikraduruum_ Merhaba😊 Edremit devlet hastanesindeki doktorlara götürüyorum genelde. Özelde ise Nihal hanıma gidiyoruz.
Ikraduruum_ Nuracar bende devlet hastanesine doktora götürücem memnun musunuz ? Hangi doktora gidiyorsunuz acaba bir de kalça ultrasonumuz var orda yaptırmayı düşünüyorum
Ikraduruum_ Nuracar Nihal hanım tam olarak nerde acaba muayene ücreti nedir ? ben birde suat beyi duydum ama daha gitmedik hiç
Nuracar Ikraduruum_ Arzu hanıma ve süleyman beye götürüyorum. Kalça ultrasonunu da orada çektirmiştim ama biraz geç randevu verebiliyorlar o yüzden şimdiden gidip gün istemeniz iyi olur😊
Nuracar Ikraduruum_ ek binanın orada hemen cadde üstünde bir süredir götürmedim o yüzden güncel fiyatı bilmiyorum genelde devlette ki doktora götürüyorum ilgileniyorlar diye
Ikraduruum_ Nuracar bende bu randevu alıcam bu hafta halledeyim o zaman bekleme sürecide varsa memnunsanız bende onlara alıyım
Eylulkelebegi Ikraduruum_ merhabalar devlette Süleyman beye özelde Suat beye götürüyorum benim bebiş de 3 buçuk aylık 😋
Ikraduruum_ Eylulkelebegi merhabalar bende arzu hanıma randevu aldım yarın götürücem inşallah Suat beyi duydum daha gitmek nasip olmadı ama onu düşünüyoruz şuan kadın doğum doktorumda onu önermişti. Oyyy bal kuzuusuuu sağlıkla yaşasın ♥️