Kızlar kızım prematüre doğdu ilk mamamız aptamil Pdf yaramadı sevmedi kabız yaptı gazı çıkmıyordu sonra doktorumuzun önerisiyle sma comfort geçtik gayet iyiydi ama bulamamayq başladık marketlerde yoktu eczane sipariş üzerine getiriyordu şuan oturduğum yer herşeye çok uzak gelmesi 1 hafta yada bi kaç gün sonra hipp kullandık ishal yaptı bağırsaklarından çok aşırı ses geliyordu direk sma optipro geçtik ve 2 3 haftadır kızım asla yememeye başladı çok severek yerdi 150 cc içen çocuk gitti yerine başkası geldi sanki 60 cc zor içirir oldum doktor önerisiyle aptamil 1 geçtik ve kakası nerdeyse 4 5 gündür mukuslu günde 3 defa kaka yapar oldu çok şaşırdım ilkte anlayamadım ama dün doktoruna attım ve mukuslu kaka besin alerjisi olabilir bi kaç defa görmek istiyorum dedi çok üzüldüm 4 aylık olucaz 2 gün sonra ve inanın mama konusu aşırı yormaya başladı siz aptamil de böyle birşey yaşadınız mı kızım gece uyumamaya başladı gözünden uyku akıyo ama sürekli gaz çıkarıyor ve sonunda kakasını yapıyo çok sinirleniyo yüzünü saçlarını yolmaya çalışıyo aşırı huysuz ağlıyo lütfen yaşayan varsa yazabilir mi 😞