joyfulmom AgentMom kpss önlisans 9 bin şuan. Anlattıklarıniza göre gayet güzel bir sistem. Yardımcı olur bana baya
Noname21 AgentMom dersleri üzerinden mi geçiyor yoksa ayrıntılı anlatıyor mu yani hiç bilmeyen biri için sorsam mesela
joyfulmom momybaby sigortacıyim aslında kendi meslegimde iş çok ancak memur olmak istiyorum en çok ataması olan bölüm tıbbi sekreterlik olduğu için onu tercih ettim inşallah özel sektörden kurtulurum 😊
AgentMom Noname21 baya ders anlatıyor sonra takılırsan tekrar videoları izliyorsun anlamazsan da hocalara soruyorsun
Ebrarkl Bende sanirim doping hafiza ilr hazırlanacağım sinava arayip konuştum gercekten ikna ettiler fiyat yaklaşık 10 bin ama ne zamans kadar gecerli bilmiyorum ben çalışmaya kasımın basina dusunuyorum insallah o zamana ayni fiyat kalır
joyfulmom Ebrarkl yaklaşık 1 ay önce baktığımda 9 bindi şuan 10 bin olmuş ozamana kadar üzerine yine koyar diye düşünüyorum. Bende Kasım Aralık gibi başlayacağım bakalım
joyfulmom benoyleuygungordum_ turizm mezunuyum ancak kendi bölümümden atama yok maalesef katiplik düşünüyorum olmazsa diye ikinci üniversite olarak tıbbi sekreterlige kayıt yaptırdım memuriyet olsun da hangisi olursa olsun 😅sizin bölümün ataması nasıl peki
benoyleuygungordum_ joyfulmom Bizim puan olarak fazla değil. Ama kontenjan az açılıyor. Yine 80-83 arası alsam iyi olur benim için 🧚🏻♀️ evet memuriyet olsun da hakkınızdan hayırlısı olsun 🤲🏻
Barananduzay joyfulmom ben 2020 ortaöğretim KPSS için almıştım. O zaman yeni çıkmıştı gayet iyiydi ama benim vaktim yetmedi 3 ay kala hazırlanmaya başlayınca. 2024 için yine alacağım. Görsel zekayla öğrenenler için özellikle çok iyi benim için çok akılda kalıcı teknikleri var
joyfulmom Barananduzay görsel zekam çok iyidir hatta bunun için Mehmet eğit hocanın hafıza tekniklerini de düşünüyorum doping ile ikisi arasında kararsızım🙄
Ayferde joyfulmom kardeşim almıştı pek yüksek puan alamadı onunlamı alakalı bilemem birlez daha kendi çalıştı bi bölüm kazandı
joyfulmom Ayferde bende benim hocamın video destekleri ile düşünüyordum kendim hazirlanayim diye dopingi sürekli reklamlarda görünce araştırmak istedim. Hala kararsızım 🙄
joyfulmom benoyleuygungordum_ inşallah hakkımızda hayırlısı olsun diyelim umarım 2024 bize şanslı gelir 🌺