Kaybolan aymira19 yani bir senelik pirinç hasadından elde edilen karı bilmiyorum ne kadar eder.bunu da senelik geçim parası olarak kullanmak yerine ev alıp sizde icine geçin dediyse sağol derdim. Ben sizin geçmiş deneyiminizden psikolojik olarak etkilendiğinizi anlıyorum ama dışardan bir göz olarak durumun çok abes olmadığını düşünüyorum siz eşinizle tatlı dille üzerinize almak için konuşmalar yapın belki ikna olur sizin de içiniz rahatlar umarım
Gezgin1anne Kaybolan kesinlikle haklısın pirinç hasadından bir ev parası çıktığı nerde görülmüş benim kp fındık hasadı yapıyor anca senelik unu yağı kömürüne gidiyor köy yerinde. Evi kendi parası ile almış kendi üstüne olması çok doğal. Birkaç arkadaş daha yazmış şu an kira ödemeden oturduğunuza sayın bir sıkıntı yaşar iseniz de minnet etmeden çıkar kiraya gidersiniz. Kocalarınızın babası sizlere bakmak yada size ev araba almak zorunda değil. Kendiniz çalışın kendiniz alın
Fasulye12 1ogretmen ee kızım ben şaka yapıyorum alınma sen hayırlı olsun dedi. Mizah anlayışı da varmış 🤦🏻♀️Ya zaten şu zamanda TL’de birikim mümkün değil , iyi yapmışsınız hayırlı olsun, araba da sürekli değer kazanıyor. Kaskoluysa garantiniz de olur.
tatlisert aymira19 iyide Allah korusun kayinbabaniza bişey olsa aldığı ev çocukları arasında bölünecek. Hakkınızı o zaman almış olursunuz.
elmaliturtam aymira19 eğer bütün para ondan çıkmış ise yapması normal. Eşiniz ile el ele verip çalışın eve geçtiğinizde kira derdinizde olmayacak birikim yapıp kendi evinizi alın.
Berfin4720 aymira19 bunun için yuva mı bozulur kayın babanız kendi parasıyla almış sonuçta anladığım kadarıyla yani babanızın söylenmeye bile hakkı yokki o zaman babaniz sizin adınıza bi ev alsın oturtsun sizi bence bunun için yuva bozmaya değmez sizin bi sorununuz yok zaten anladığım kadarıyla
aymira19 Berfin4720 yok eşimle birbirimizi cok seviyoruz onunla aramizda iğne kadar bir sıkıntımız yok çok şükür
3cocukluananingunlugu aymira19 siz kayınbabanıza güveneeek evlenmediniz ev almasaydı kirada oturacaktınız öyle düşünün kendinizi doldurmayın bence. Eğer sizi çıkartırsa zor evet ama kiraya çıkarsınız. Madem böyle bir korkunuz var kira öder gibi kenara 3-5 birikim yapın
Berfin4720 aymira19 o zaman babanızı dinlemeyin sizde şimdilik gittiği yere kadar oturun o evde sonra olmasa çıkarsınız
Olric11 aymira19 hoş bir davranış ilerde ne olur bilinmez ama şuanlık kira derdiniz yok. Sanırım siz ev için maddi destekte bulunmadınız o yüzden kendi üstüne yapması çok normal. Sizde ilerde oluşabilecek sorunlara karşı her ay kira öder gibi kenara atın
Nursena0606 aymira19 Adam kendi parasıyla aldıysa niye sizin üzerinize yapsın ki? Saçma olan bu. Birde madem kızınca çıkaracak niye oturtmuş. Dengesiz mi?
nolmuskine aymira19 aç gözlü olan ben değilim bu arada .. kayın babamın iki arabası var ikisi de eşimin üzerine . Hesapta bilmem kaç yüz bin lira para var hesap eşimin üstüne ama ne paranın bi lirasına dokunduk ne de arabalarda bi hak iddia ettik . Sizin aile yapınız bozuk
aymira19 nolmuskine belki sen kaynananla anlasiyorsun belki onlar snaa iyi her insan bir deyil bunuda göz önünde bulundur
Nursena0606 aymira19 Terbiyesizlik ya. Şimdiden çıkın o zaman. Dengesizin canı nasıl isterse öyle mi olacakmı?