Atssssss000 Kizlar bebeğim 2 aylik tek basima banyo yaptirabilir miyim sizce ve nasil yaptirabilirim bilinçli anneler yazabilir mi acaba🫶🏻♥️
Duyguseli_12 Atssssss000 küvette yikicaksaniz file alın koyun içine öyle yikiyin çok rahat oluyor ben bende 3 aya kadar eşimle yıkadım tabi ben bilerek onla yıkadım oda sorumluluğunu bilsin yardım etsin diye yoksa kendimde yikardim 3 aydan sonra kendim yıkadım suyumu hazırlar salona bı örtü serer şampuanı yanıma alır iki üzerine su döker hemen köpükler suyu döküp çıkardım 5 dk bile sürmezdi 8 aya kadar öyle yıkadım 8 aydan sonra kucağıma alıp banyoda 2 dk yıkayıp çıkıyorum
Semaaa39 Atssssss000 oğlum 8 aylık artık kuvetine sığmadığı için 2 aydır falan kucakta banyo yaptırıyoruz daha rahat. Eğer tek yaptırcaksamda kucağıma alıyorum tek elimle yıkamaya calısıyorum. Duş niyetine oluyor 😂 12 kilo olması dısında sorun yok🫠
seizetheday Atssssss000 valla ben altına ince minderi ya da başka bir şey serip bebeği yatırıp yıkıyordum arkasını ya da saçını yıkarken elim ve kolumdan destek alarak yıkıyordum ne olacak ki zaten minikler 5 10 dk süren bir şey sonra da bebeği giydirip onları makineye at bitti gitti bence bu şekilde rahat oluyor ve bebek üşümüyor da
Atssssss000 Duyguseli_12 teşekkür ederim sağ olun bende esimle yikiyodum ama isleri yogunlasti bekleyemiyorum artik😅
Dilekkk099 2 aydan sonra hep kendim yıkadım video izleyin pratik yapmış kadar oluyorsunuz hatta kış bebeğiydi file üstünde üşür diye hiç kullanmadım altına battaniyeyi birkaç katlı yapıyordum gayet kolaydı
Duyguseli_12 Semaaa39 kız tabure yok mu onu kullan bende tabureye oturup kucağıma otututurup öyle yıkıyorum daha kolay olur sırf ayakta durmim ayağım kayar korkusuyla tabure aldım
seizetheday Semaaa39 oturmuyor mu bizimkide sığmıyordu o aylarda oturtarak yaptırdık hem küvette oturunca suyla falan oynuyor eğleniyor
Ilkannelik Ben 1 aydan sonra kendim yaptırmaya başladım hemde filesiz fileyle suya temas etmediği için çok sanki üşürmüş gibi geliyordu🙂 internette videolar var nasıl tutulacağıyla ilgili yapabilirsiniz bence :)
Oya34 Merhaba cnm benimde ilk bebeğim doğduğundan beri tek başıma yıkıyorum kulaklarına sürekli pamuk yada banyo şapkaları var tak şu girmesin onun dışında küvet filesi var alırsın gerisi kolay içine uzandirir önce vücudunu sonra bebeğini yüz ustu eline alıp başını yıkarsın ince ince su dök kafasından nefes alabilsin cok zor ama yapabilirsin 🩷
Semaaa39 Duyguseli_12 taburede daha zor olur. Oğlum kıpır kıpır 😂 kucağımdayken en azından etrafı kesfediyor birazda olsa duruyor 😂
Duyguseli_12 Semaaa39 hmm her çocuk bir olmuyor tabi benimkide banyoda yikasam kıyameti koparıyor dönüp duruyor kolumla sıkı tutuyorum kibirdamasin diye
Atssssss000 seizetheday ben sadece sactan cok korkuyorum ya🥲 yarin deniycem insallah yapabilirim teşekkür ederim 🫶🏻
Umisko Atssssss000 ben 1,5 aydan beri tek başıma yıkıyorum , bir banyo taburesi gereken işi yapıyor , birlikte olduğumuz için de çok mutlu . 3 aylık oldu , üzerini çıkarınca gülmeye başlıyor . Güvenli bir ortam yaratırsanız rahatça yıkayabilirsiniz
Umisko Atssssss000 bizde de aynı , ben yıkarken şarkı söylüyorum , üzerini giydirene kadar da hiç susmuyorum , öyle çözdük ağlama işini , yoksa sinir krizi geçiriyordu :)