Jeliboonn Merhaba anneler fikrinize ihtiyacım var 🫶 minik yavrumun mevlidi için çok tatlı bitkiler gördüm hediyelik sizce olur mu?
Yarenylmzz Jeliboonn bitki nasıl olur bilmiyorum güzel fikir ama bubble mumlar da çok hoş oluyor ben kuzenime yaptırmıştım 😌
Hiyelist Jeliboonn bitkiler de çok hoş duruyor ama fikir olması açısından instagramda atolyenautilus sayfasına bakmanı öneririm. Ben ordan yaptırdım ve çok memnun kaldım. Hem işçilik hem de ilgi çok muazzamdı ☺️
menek16 Jeliboonn oğlumun 1 yaş dogum günüyle mevlüdünü bir yapmıştım hediyelik olarak kedi maması dagıtmıstık magnet yaptırsam ya boş boş dolapta duracaktı ya da bi köşeye atılacaktı çiçekleri de çok sevenler dısında kimse bakmıyor ama güzelliğine güzel tabiki begendiyseniz yaptırın içinizde kalmasın
Ahhannelik Jeliboonn bence güzel fikirmis ben kayınvalidem magnette magnet diye tutturdugu için magnet yaptırdım klasikleşmiş ürünlerden farklı 👍🏻
mom-1 Jeliboonn benim nişan hediyeliklerim aynı böyleydi. Ben baska bir sey istiyordum kayınvalidem bunlardan yaptırmıs getirmis bisey demedim ama açıkçası ben hiç sevmemiştim saklamadım kendi hediyeligimi düşün o gün gece çöpe atmıstım hatta herkes gidince glşslfşdkf
Hiyelist mom-1 sırf kayınvaliden yaptırdı diye beğenmemişsindir kesin yola gayet güzel duruyorlar ahskshsks
mom-1 Hiyelist yok valla alakası yok kaynanamla çok iyi anlaşırız aramız gerçekten iyidir annem gibidir ondan degil bitki güzel ama hediyelik olarak kendim tercih etmezdim hediyelik olarak begenmiyodum yani sorun bende glşsld tarz meselesi diyimm😂
Ahlasegee Ben de yaptıracağım ama mevlüt olduğu için kuran tesbih daha mantıklı geliyor ama hepsi eskimiş modeller olduğu için yeni bi model buldum ondan yaptıracağım fanus içinde tesbih
Jeliboonn Ahlasegee ben gelin mevlidinde o tür yaptırdım oğlumun mevlidi içinde farklı şeyler olsun istedim 🫧
Gulsen54 Mevlid yapmak zorunda mıyız en basit haliyle bir hoca gelip duasını okusa gitse olmaz mı ? Kayınvalidem kara çarşaflı ve 8-9 arkadaşını çağırıp elden ele çocuğa dua okumaktan bahsediyor ben bunu istemiyorum çıldırtcak kadın beni ya
Jeliboonn Gulsen54 tabi ki bir zorunluluğunuz yok🙏 ama güzel birşey ya seviyorum ben kendi adıma söylemek gerekirse ❤️🩹 siz neden istemiyorsunuz ki acaba kayınvalideniz kendi çevresini tek mi çağırmak istiyor?