busesf17 Özel aşılarını yaptırcakmısınız bebeğinize ben yaptırmayı düşünüyorum yaptıranlar ne gibi şeyler yaşadı ateş vs.
asrinhatasi busesf17 hepsini yaptırdım sadece tek doz bexsero kaldı. Yan etki yaşamadım ama her bebek farklı. Aşının yan etkileri hastalığın kendisinden kat kat hafif. İki gün ateş olur olursa ona da calpol verirsiniz geçer.
Aybirkorunbe busesf17 Özel aşıların özel olmasının sebebi yapılması zorunlu olmadığından değil devlet karşılamadığından lütfen aşıları ihmal etmeyin ben yurt dışındayım burada rutin aşı gibi yapılıyor
Deletedmom_110 busesf17 kızıma 2 doz menenjit vurdurdum oğluma da yaptırıcam bir yan etki olmamıştı 8. 13. Ayda 11 eylülde olcak inşallah yan etki olmaz
Roxymila Ben menenjit ve rota yaptirdim cunku yakin cevremde rota olan ve agir geciren bebekler oldu. İkisinde de bir yan etki olmadi cok şükür. Sadece menenjitin 2. Dozundaydi yanlis hatirlamiyorsam 1 miydi bilmiyorum atesi cok cok hafif yukseldi ama hemen düşürdük sorun olmadi.
Iremozerr Rotayı yaptırcaktım sağlık ocagındaki çokk saygı değer hemşiremiz Takibini bn yapıyorum sizi aricam günü gelince diyip aramaması ve aşının gününğn geçmesi sebebiyle yaptıramadım huzursuzum bişey olmur sizce
Perianasi Menenjitin b grubu olan bexsora ateş yapıyor. Onun dışında ne özel aşılarda ne de devlet aşılarında hiçbir sorun, huysuzluk, yan etki yaşamadık
Bebee Ya kızlar ben aşı yaptırmaya gittim fakat ebeler bu aşıyı yaptırmanı önermiyoruz yurt dışı seyahati yapıyormusun hayır dedim biz kendi çocuklarımıza da yaptırmadık önermiyoruz zaten sadece anne sütü alıyormuş dedi ilaç suan eczanede bekliyor çok kararsız kaldım
Roxymila AlinRabia siz bilirsiniz tabiki ama bu tur agir hastaliklarin onlemini onceden almakta fayda var , benim ailemin hepsi saglikci bende onlara danisarak yaptirdim.