papatya_1125 uynakbalina 40 gün geçtikten sonra normal döngüye girdim ama 12 günlük gecikmeler olabiliyordu
tubiiik_ uynakbalina 40 bittikten sonra 2 ay olmadım sonra oldum normalde 28 gunde bir oluyor hep 3-4 gün öne gelir dogumdan sonrada aynı sekıl oldu sadece bi kere 10 gun gecıkmem olmustu kanamam aşırı oluyor ilk 3 gün kızımın bezini kullanıyorum 🤭
uynakbalina papatya_1125 ya bende 40 ımdan sonra regl oldum ama takvime göre her ay 4-5 gün gecikiyor bu ayda öyle mesela
[silindi] uynakbalina Benim döngüm hep 28 günde birdi genel olarak 2 3 gün öne atardı yine aynı şekilde oluyorum 4-5 gün sürüyordu yine öyle oluyorum. Tek farklılık kanama biraz fazla oluyor o kadar.
uynakbalina [silindi] bende var bi sıkıntı da çözemedim ya yanlış hesaplıyorum yada düzene girmedi hala 😄
[silindi] uynakbalina Düzene girmemiş olabilir birde hesabı ilk olduğun günden yapacaksın perdeyi indir o senin yerine hesap yapsın 😘
uynakbalina tubiiik_ bende 40 ım çıkınca hemen oldum, 8 ay oldu doğum yapalı 4-5 gün gecikiyor takvime göre yani hala düzene girmemiş olması tuhaf, hamileyim dicem bu ay kocamın yüzünü görmedim beraber olsak 😄
Misssitare uynakbalina ben takvimim uygulamasını kullanıyorum. O hesaplıyor zaten 2 3 gün oynama oluyor sadece. Sürekli hesaplamak zor olur.
-Seyma- Bende bunu merek ediyorum benim yeni 40 im çıktı çıkmadan 2 gün önce kesilmişti kanamam 42. gün adet kanı gibi gelmeye başladı dünle bugün yani anlam veremedim normal mi
uynakbalina tubiiik_ yani bilmiyorum stresli miyim, doğuma 1,5 ay vardı çok iyi günler geçirmedik ailece hala onun stresi var tabi bu ay eşim çocuğum hastanede yattı onların sıkıntı hep bişeyler üst üste geliyor 🤷🏻♀️