Neslimmmmm gunes_28 tabi ki en iyisini siz bilirsiniz ama ilerde almak istediğinizde bu paraya zaten bulamıcaksınız bence hatıra olarak kalsın☺️
gunes_28 Neslimmmmm bunu ilk düşündükte sonradan satarız dedik. Şimdi herkes satma yazınca satamayacağım cidden sanırım zaten benim de oynayasım geliyor baktıkça 😁😁
betulunmevasi gunes_28 vallahi ben olsam satmazdım çünkü 2 yaşından sonra o tarz oyuncaklar dikkatini çekiyor ve güzel oynuyor
piremsesssannesi irinasofia yorumlarda bunu aradım resmen o kadar para verilip düşünülüp alınmış bir hediye ve hiç bebeğine oynatmadan satmaya kalkması çok ayıp ve yanlış bence
Beyninizikullanmakucretsizdir gunes_28 bu fiyata oyuncak alacağıma, altın alıp birikim yaparım daha mantıklı 😌
ikicocukcokcocuk gunes_28 ay brnde en fazla 1000 tldir gireyim posta alıyım dedim 18-20 bin nedirrrr ona barbinin kendisini alırım çok özür dilerim😂
gunes_28 piremsesssannesi ayıp olacak bir durum olsaydı fiyatına bakmaksızın satmazdım. Bunu çocuğumla oynatmam yada satıp satmamam çok önem arz etmediği için satışa sundum. İtham ettiğiniz kadar düşüncesiz biri değilim 😊
Deletedmom_62 gunes_28 bence de sat bence 19<20 bin edecek bir oyuncak değil ileride kizn isterse 4/1 fiyatına benzeri oyuncaklar var onlardan alırsın
Kumsalbebek1 Bende diğer sitelerde 6.000 TL sıfırını buldum amazonda 5800 TL buraya da satın almak için bakayım dedim zor sizin satmaniz gibi bu fiyata :))) sizinkinin modelinide 8.500 TL civarı satıyorlar