seherskr izd Ay okurken gözlerim doldu bunun defalarca kez yaşadım . Rize’de yaşıyorum güneş zor bulunur burada bulsan da ısıtmaz seni.. bebeğin D vitamini ihtiyacı var. Eşimin çalıştığı karakola gidene kadar bebek arabasında çoraplarını çıkarır yarım kol giydirirdim ama havanın derecesine göre.. yolda yürüyen yaşlı teyzeler ablalar kızım sen aklını mı uçurdun vs der dalga geçer gibi bakarlardı yaz kış çıkarım balkona süreklilik 10 dk 5 dk kollar bacaklar güneş görsün vs ..9.ayda genel vitamin kan değerine bakıldı doktor bile şaşırdı ya dedi ne kadar güzel bakmışsınız..9 ay boyunca neler yaşadım size anlatamam ..Ama doktorun o kurduğu cümleyle ben oturdum ağladım günlerce. Meğerse ihtiyacım olan şey güzel cümleler duymakmış .o günden sonra da kim olumsuz cümle kurarsa ağzının payını verdim veriştirdim.
izd seherskr verin verin, nazikçe verin, anneler bilir bebekleri.için en iyisini. )) Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çabalıyoruz evet bazen sağdan soldan da iyi fikirler çıkıyor ama bu demek değil ki arkadaş her haltı dikte edin :///
Hcan77 Evet bende doktora gittim ve psikolojik olduğunu söyledi. Beyin bi yerden sonra olumsuz düşüncelere fiziksel tepki verirmiş Evde bağıra bağıra konuş zamanla düzelicek dedi ve ciprolex verdi. Şimdi onu kullanacağım ve emzirdiğim için vicdan azabı çekmeye başladım. Benimde sınavım böyleymiş demek ki bebeğim 3 aylıkken başıma böyle bişey geldi. İnşallah onu etkilemem bu durumdan