seherskr ne ilgisi var, siz de bir annesiniz, bazıları pek sever “annelik karşılaştırmayı” ama kulak yıkamayı ve ya susmalarını rica etmeyi bilmek lazım. Herkesin anneliği bebeği ile kendi arasında, ona özel. Alın bebeğinizi her gün sokağa çıkın, gezdirin, güneş alın, hem güneş inanın ki mükemmel bir meditasyon aracı bencd, sağlığına otomatikman iyi geliyor insanın. İnanın sağda solda laf eden çok olacak çünkü inanın milletin ağzı torba değil büzemiyorsunuz :))))) ya ben bir gün mecburen kızım ve babası ile marmaray trenine bindim, tren kalabalık diye de puset örtüsünü kapattım çünkü daha 6 aylıktı, kızım da nefret eder örtüden izlemek ister sağı solu ama kısa mesafe enfeksiyon riski derken ağlasa da kapatıyorum, neden ağladığını biliyorum, Allah’ım, görmeniz lazım, bebeğin ağlıyor diye neler demediler bana trende, birisi en son bana “ay herkes de anne olmasın canım” dedi, olmasın dedim, sen olma dedim, olursan da bindir trene aç her yerini kızamık olunca da kader kısmet dersin dedim. Hayır bir de baba da orada aslında ama milletin lafı her zaman anneye, kimse ona ay ne kötü baba demedi. ))) ay neler ama, kimlerle nasıl kavga ettim, birisi elini uzatmış bebeğin örtüsünü açar, biri ay bu havasız kaldı der, biri emzik sokmaya çalışır ağzına, yemin ediyorum bir durak önce indim öyle dayanamadım. Dolayısı ile laflar asla ve sla bitmeyecek ama o laflara kafa göz ata ata yaşayacaz yani