Elfkaraks Kızlarr e bebek halka arz öneriyor musunuz tecrübeli olan var mı bu konuda daha önce hisse almıştım fakst çok takip gerektiriyor ben daha çok alayım belli süre hiç dokunmayayım kafasındayım
Rumika Elfkaraks e bebegin borçları varmis duyduguma gore dikkatli alim satim yapmak lazimmis fazla detayli ben de bilmiyorum
Urazkom Elfkaraks bende daha yeni bi post açtım kimse yazmadı, hiç bilgimiz yok 7 tane hisse aldık 325 tl verdik Bize getirisi ne götürüsü ne olur bilmiyorum. Bende bekleyim yazan olur Paranın arttığını azaldığını ne zaman görürüs onu biliyor musunuz
Madalina Elfkaraks bu işlerden hiç anlamıyorum ama nereden hesap açıp yapıyorsunuz biraz bilgi verebilir isiniz
06elfber06 Elfkaraks canım birkaç kez tavan yaptıktan sonra tavanı bozunca riske atmak istemezsen hisseni bozdurursun ama ebebek tavanı bozduktan sonra sen daha Beklemek istersen kar edip etmeyeceğin belli olmaz şu an borsaya yeni başladıysan ebebek tavanı bozduktan sonra sen de paranı bozdur kar eline kalmış olur
Elfkaraks Urazkom bende onu bilmiyorum nereden nasıl takip edicem bi bilgim yok bende 5 hisse aldım ama biride farklı bankalardan alım yapın yazmış ama bilemedim
06elfber06 Urazkom Canım sabah saat 10.00′da borsa açılır kar edip etmediğini borsanın üzerine tıklayarak görebilirsin aldığım borsanın üzerine tıklayacaksın
OnderArasinAnnesi 06elfber06 06elfber06 Elfkaraks Urazkom Kızlar hisseyi nasılsın aldınız acaba ilk alıyorum yatırım hesabı açıp içine para attim az önce de 17 adet fon aldım ama e bebekten alacağım yerde şuan fon gözükmüyor ne zaman gözükür acaba yanlış mı yaptım ilk deneyecegim
Elfkaraks Madalina banka hesaplarınızdan yatırım işlemlerinden hisse hesabı açılışı halka arz hisse bu işlem sırasıyla açabilirsiniz hesabınızı
Elfkaraks 06elfber06 nereden takip edebilirim tavan yaptığını yeni aldım şuan kesin talep olarak gözüküyor
Urazkom Elfkaraks ayy inşallah batmayalım da 😂😂 acaba yatırdığımız parayı sonunda kar etmezsek alabiliyor muyuz
06elfber06 Elfkaraks aldığın hisse +10 olarak devam ederse tavan yapıyor demektir onu aldığın hisseyi sayfana ekleyerek takip edebilirsin borsa sayfasını ekleyeceksin
cambali Urazkom mutlaka kar yapıcaksın diye bişey yok zarar da edebilirsin o zaman ana parandan da kaybedersin, hissesinden aldığın şirkete bağlı bi durum.Tavsiyem kaybedince üzüleceğiniz meblağları yatırmayın 😊
06elfber06 Elfkaraks telefonuna indirdiğin borsa var ya oranın ana sayfasına aldığın hisseyi ekleyeceksin hisseyi eklemek için aldığın hissenin üstüne tıkla orada sayfaya ekle gibi bir şeyler var Orası seni yönlendirir zaten sayfana eklediğin zaman günlük ana sayfandan takip edebilirsin
witcher Elfkaraks Kız sen bu kadar bilgisizlikle bu işe nasıl girdin hesabı nasıl açtın arza nasıl başvurdun 😂😂