Minik4 linay4 157 boyum daha önce hiç 50 bile olmamıştım evlendim 52 oldum alışmamışım da hiç kiloya kıyafetlerim dar geliyor 😞
Melkkkk linay4 sıkı yüksek bel iç çamaşırı kullandım sadece birde 4 litreye yakın su içtim aşırı terledim
linay4 Bal38 bem hemen göbek gitsin tekrar zayıflayayım istiyorum psikolojim bozuldu resmen aynaya bakmak istemiyorum 😄😄
Aycancan linay4 ben 62 kilo ile hamile kaldım 71 kilo ile doğurdum , Şuan 68 kiloyum ama göbek kaldı tabi ki 😔
MiraySu55 linay4 1 ay falan oluyor emzirirken kullanılmaz sanırım bilmiyorum ki 🥹 ben emzirmediğim için almıstım 17 ay oluyor dpgum yapalı forx5 markası ve yediğime dikkat etmiyorum sadece onu içiyorum iştahı kapatıyor baya
BabyBerry 7 kilo almıştım. Ve doğumdan 2 hafta sonra hepsini vermiştim. Bebeğim 51 günlük oldu ve 7 kiloyu geri almışım 😂 her gün tahinli çöreğin sonuçları 😂
mommyy01 linay4 yani şöyle söyleyeyim benim her zaman çok sütüm olmadı ama bebeğimin bezleri doluydu ve kılosu normaldi yemek azalttım ama o kadar aşaırı azaltmadım aç olduğum zamanda salata yoğurt su vs yedim içtim bi şekilde oldu diye düşünüyorum