dzafer Elena3838 bubaralar biz de yapıştık biraz. Sizinki kaç aylık ? Ayrılık kaygısı mı oluşu bilmiyorum ama zorluyor biraz 😊
Cansum172 Selinozgen9 lise bitirmeme 51 kredi kaldı 6 7 Aralık sınavımız var kpss lise bitirmek zorundayızzz dimi girmek için
Selinozgen9 Cansum172 lise kpssden de girebilirsiniz ama alım az istenen puan çok yüksek oluyor üniversite okumanızı tavsiye ederim aramanız daha kolay yapılır bir de lise kpss sinde bölüm çok az bildiğim kadarıyla gardiyan zabıta falan alıyorlar 😊
Cansum172 Selinozgen9 bu sene kısmetse bitiricemmm liseyi 192 olması gerekiyor mezun olmam için 141 var ayan 1.5 yılda topladım yani bitirmeden kpsss girebilirimmm peki nasıl başvuru yapıcammm hiçbir bilgim yok yardımcı olur musunuz?
Cansum172 Selinozgen9 anasayfaya gelip tüm tartısmalarrr var orda özel mesajlasmaaa tikiii var görürsünüz :)
Lavanta01 Daisyy merhaba, sizle konusmustuk hatirladm, ben de atanamayan bi muhendisim. Yds puani olmadikca da zor görünüyor. Yds ye girecek misniz?
Daisyy Lavanta01 merhaba evet yds puanı alırsak daha iyi olur ama hem kpss hem yds hem bebek beni çok zorlar sanırım hazırlanamam ydsye
Lavanta01 dzafer ben ne yapacagini bilmeyenlerdenim. Kpss puanim 86, ama yds olmadgi icin atanamiyorum. Yds calismam lazim calisamiyorum, bu arada kpss puanim da yanar atanamazsam , onu da calismam lazm
Lavanta01 Daisyy aynen o yuzden ben de ne yapsam nerden bir ucundan tutsam bilemiyorum :( ikisine de calismam gerek ama esasinda yds den 70 alabilirsem kpssye gerek kalmayabilir.
Esraogey dzafer ben de memurum şu an ücretsiz izindeyim bunu fırsata çevirip çalışıp atanmak istiyorum aslımda mat. Öğret. Mezunuyum ama gözüm yemiyor hem çocuk hem ev iş güç hem ders çalışabilenleri gerçekten tebrik ediyorum Allah gönlünüze göre versin umarım hepiniz atanırsınız 🙏🏻(Ben de dahil çalışmadan nasıl olacaksa 😁)
doruk33 dzafer Oğlum 6 aylık ve hiç çalışamıyorum uyku sorunu var çok geç uyuyor gündüzde uyumuyor okuduğumu anlamaz haldeyim