Dlranlkrn Kızlar merhaba. 3 ay once dogum yaptım. Bacaklarım ayaklarım dogumdan sonra agrıyor. Sabahları kalkarken ya da yere oturunca kalkarken otururken her türlü bacaklarım acıyor. Normal midir ya? Dogumdan önce asla böyle değildim. Anestezi etkisi dicem ama geçmiştir yani 3 ay oldu. Böyle olanlar var mı aramızda?
Omeraslan Dlranlkrn normal değil bence ben hiç yaşamadım. Bir kan değerlerinize baktırın. Vitamin eksikliği olabilir mi
deryaarslan Dlranlkrn bence bi doktora gidin. Benim eğilince iğne vurulan yer acıyordu ağrıyordu belimde ama sadece belimde.
Civcivlerim_ Dlranlkrn 11 ay önce sezeryanla doğum yaptım. Benim de arada sol ayağım çekiliyor gibi oluyor. İlk zamanlar hoca olur demişti sonrasında da hiç üstüne düşemedim.
Mervetnl Dlranlkrn bende aynıydım en son kadın doğumcuma yazdım 2 tane vitamin verdi 1 hafta oldu başlayalı çok fark etti. Saç dökülmemidw söyledim ona da iyi geldi daha az dökülüyor. 6 ay oldu doğuö yapalı bu arada sabahları kalkınca ayaklarıma basamazdım penguen gibi yürürdüm çok şükür rahatladım baya.
Dlranlkrn Omeraslan valla hic bilmiyorum oturup kalkarken yaşlılar gibi oldum resmen bacaklarım acıyor ayaklarımın üstüne basınca acıyor penguen gibi yürüyorum :/
Tosbikannem deryaarslan bende 1 sene olacak neredeyse hala iğne yeriö ağrıyor ara ara nefes alırken bile ağrıyor bazı zamanlar
momandboyy Dlranlkrn Yaa benimde 5 ay oldu doğum yapalı son 3 gündür benimde acayip ağrıyor bacaklarım bende sezeryan doğum yaptım,doğum sonrası yoktu yeni çıktı bu ağrı bende anlamadım çok canımı sıkıyor benimde.Doktorumla görüştüm susuzluktan olabilir bol su tüket dedi emzirdiğim için ama değişen bir şey olmadı.
bsan Benim de ağrıyor sezeryandan sonra inanılmaz hemde .Sabahları acıdan bazen topallıyorum resmen . Doktora gidip değerlerime baktıracağım bende
Dlranlkrn momandboyy inan benimde öyle hep böyle kalırsa diye cok korkuyorum sabah yataktan kalkınca ayaklarımın üstüne basamıyorum penguen gibi yürüyorum :/
momandboyy Mervetnl Çok geçmiş olsun doğumdan sonra sürekli mi vardı yoksa sonradan mı oldu,inanın bende zor merdiven çıkıyorum öyle bir ağrı yapıyor,birde hangi vitaminleri verdi acaba.
Mervetnl momandboyy doğumdan hemen sonra olmadı 3. Aydan sonra başladı diye hatırlıyorum 6 aylık oldu bebeğim işte vitaminlerden sonra azaldı. Zinco 220 verdi birde solgar silica verdi ama o gelmiyormuş tr ye artık onun yerine celloxy silica aldım ama aşırı pahalı 850₺ gibi bi fiyatı var. Bence zinco 220 alın işe yaramazsa alın 😌 devlet karşılıyormuş zinco yu bu arada
Nazendece Dlranlkrn bende de olmuştu felaketti sağlık ocağında tahlil verince Dr romatizma var demişti demir ve kan damlası vermişti kullanınca geçti şükür
Dlranlkrn Nazendece yaa ama dogumdan sonra böyle olunca ameliyattan mı acaba diyorum🥺 benimde bi gitmem lazım iyi değil cünkü cok zorlanıyorum
aslanmom_ Bende sezeryandan sonra çocuğu emzirdikden sonra bez değiştirdikten sonra doğrularken belim ve sırtım çok ağrıyor son 1 aydır daha fazla gibi
momandboyy Mervetnl Vallahi bir araştırıp doktora sorup bende alırım o zaman çok teşekkür ederim,şifa olsun size de 🌸🤲🏻
Roxymila Dlranlkrn ben cok rahat bir dogum ve sonrasi gecirdim ama dediginiz durumu yasadim ara sirada olsa suan 8 ayligiz gecti 1-2 aydir yok. Sanirim zamanla azalarak geciyor
Dlranlkrn Roxymila ay insallah ya gercekten cok zor yani oturup kalkamıyorum illa bi yerden tutunmam gerekiyor kalkmam icin
aybars_mom Dlranlkrn benimde üç ay oluyo doğum yapalı. Spinal sezaryen oldum. Bende de bel tutulması, ağrısı başladı. Fıtıktan şüphelendi doktor. Eğilip kalkarken dizlerimde çok ağrıyor. Bazen mecbur parol içiyorum, yoksa çocuğu kaldıramıyorum ağrıdan