kolonyalimendil Ensensr13 Telegram dan nasıl sayacak ayrıca desi geçmediği sürece kargo bedeli çıkmıyor gardropsta desi geçince de yine normal kargoya göre uygun oluyor.. Telegram dan size link verip tıklatıp başka şeyler yapabilir dikkatli olun
Fasulye12 Hiç girişmezdim o işlere. Hakkımı arayabileceğim bir uygulama değil sonuçta. Muhattap nasıl bulacaksın bir olumsuzlukta . Öteki türlü Gardrops destek var.
Ensensr13 Fasulye12 ilk defa 2. El alışveriş yapıcaktım bende çok bilmiyorum o yüzden. Dolandırıcı olabilir dediğinz gibi.
Ensensr13 anorganikanneeee evt bende ilk defa duydum. Banada garip geldi ama belki yapan vardır diye sorayım dedim.
Deletedmom_112 Ensensr13 telefondan veya bilgisayardan okuyacaksın elinde bir kitap olmayacak bir nevi sanal kitap olarak düşünebilirsin.
Ensensr13 Stardust1 birde 100 tl olan kitaba 15 tl gibi bir fiyat koymuş. Ben inanmadım tekrr sordum fiyat nedir diye ekranda yazıyor dedi. Sonra almak istiyorum diyince telegramdan satıyorum dedi
Ensensr13 sezer2022 ilk defa duydum açıkçası bende. Bu şekil yapan varmı güvenli mi merak ettim. Çünkü çok düşük bir fiyata satıyordu.
Ensensr13 Deletedmom_112 hhah ciddimisin. Öyle olsa watpatt diye bir uygulama var ordan okurum. Teşekkür ederim aydınlattığınız için🌸
Ensensr13 Stardust1 söyledim kabul etmedi. Kitabı yollamıyormuş meğersem. Bana okutup 15 tl alıyormuş😂