LaMamaDellaCicala smphlevn tropik bir meyve yedinizmi yani bir hafta oncesi kadar…yada islak ahsap bir yuzeye temas ettinizmi…tarim ilacli bir topraga bastinizmi.. bunu bir dusunun bu bir tur mantar bulasici once vucude giriyor etkisi uzun zaman aliyor. Tropik bolgelerde teni beyaz insanlar hep kapar
smphlevn LaMamaDellaCicala hep evdeyim inanınki meyvede sevmem geçenlerde bir denize gittim işte ama o günde bunlar vardı zaten. bakalım artık test mi yapılacak ne yapılacaksa o zaman öğreneceğim neyden kaynaklı
smphlevn -SweetPanda- peki iki günde bir oluyor dizler falanda buna dahil baldırlarımdan aşağı akmış gibi? Süreklimi haksızlığa uğruyorum acaba😊
-SweetPanda- smphlevn Askom bilmiyorum kii geçen kuzenimde çıkmıştı ablamda bu resmi gruptan atmıştı ordan geldi aklıma sana atmak, yanii sen yinede doktora görün nolur nolmaz, ve inşaAllaah melekler kına yakmıştır sana♥️
Barlasveannesi23 smphlevn eşimle aynı anda diyorsunuz ve ecet mantara benzemiyor doktordan birçey çıkmazsa hocaya gidin derim🤗
-SweetPanda- Masalkizinannesi Canısı internete gir bak bakalım mantar hastalığı nasıl gözüküyor yani ben pek mantara benzetemedim, tabi yinede doktora görünsün.
Masalkizinannesi -SweetPanda- internete bakmama hiç gerek yok aynısını kuzenimde yaşadık ve görüntü bu sekildeydi o yüzden net bir şekilde soyleyebildim 😊
LaMamaDellaCicala smphlevn bir tur mantar kaniniza bakar soyler doktor aslinda…genelde burada yabanci ve beyaz tenli insnalarda tropik bolgelere tatile gidip geldiklerinde yaklasik bir hafta ila bir ay arasinda boyle olabiliyorlar….tabi bide turkiye gibi tropik olmayan ama envai cesit tarim ilaci kullanan ulkelerde gorulmesi muhtemel…yani allahin isi melegin seytanin bilmem neyi degil…sen iyi bir cildiyeciye yada dahiliyeciye git
smphlevn Ayfa1608 evet benim geçenlerde oldu işte azalmasını beklerken bir sonraki gün komple böyle uyandım deniz suyuna girince azaldı biraz bugun hala biraz var yarına oda geçer üstelemezse inşallah
Merve_bolat smphlevn bunu bi hocaya sormuşardı atvde ki hoca aklıma gelmedi cevabı şuydu uyurken ruhun bedenden ayrılmasına ve cinler aleminde farklı alemlerde gezince böyle lekeler olırmuş bende de çok oluyordu yatmadan ayetel Kürsi okuyup yattığımda artık olmamaya başladı benim olduğunda gün içinde kendi kendine geçiyordu
Bebiskom Su sağlam hoca görün diyenler hangi mantıkla soyluyor bunu iyice kafayi yediniz . Vucut birseye reaksiyon gostermis
LaMamaDellaCicala Bebiskom hassa icerik basligi resmen cinci finci hoca haci isleriylr dolmus amaaan kadin sormus niye diye yok kinaymis dugunmus haksizliga ugradiginda dihor biri ulan turkiyde haksiziloga ugramayanmi var hepimizin orasina burasina kina yakacak personel mi yok
Bebetonunannesi16 SistemYavasAmaCalisiyor bacım öyle deme ablamın vucudu sürekli morarıyodu bacakları falan ve bissürü görücüsü var evlenmek istemiyodu istiyosada sürekli bişi çıkıyodu olmuyodu sonra hocaya güttük adam baktı kurana öyle büyü falanda değildi kurandan bakıp ona bazı kurandan duaları ve önerileri söyledi geçti şuan ve nişanı var yakında