Berivan58 Merhabalar öncelikle. Bebeğim 6 ay 6 günlük ek gıdaya başladım zaten. Hiç yerinde durmuyor mama sandalyesini kullanmaya başlasam mı diye düşündüm yemek yerken bizi de biraz rahat bırakır belki. İlk çocuk bilgim yok o yüzden 😊
Mervetnl Berivan58 5 aylık olduğundan beri Oturruyorum ben ergonomik bişi alırsanız artık zamanı gelmiş zaten oturan bebeğe ek gıda başlarlar oturamıyorsa başlanmaz
Anr5155 Berivan58 bildiğim kadarıyla mama sandalyesi 6. Aydan itibaren kullanılabilir eğer bebeğiniz oturabiliyorsa kullanın ben ek gıdaya geçer geçmez mama sandalyesinde yedirmeye başladım yatarak yemek zor olur diye düşündüm
Betul_ Berivan58 oturabiliyorsa alın derim oğlumda aynı aşırı hareketli mama sandalyesinde en azından sabit duruyor karnını doyuruyorum 😅
Gamzeliff Berivan58 tabiki kullanabilirsiniz benm bebegm 4.5aylikti mama sandalyesi kademeli hafif yatıyordu o şekil kısa süreli oturtuyordum 🥰
Berivan58 Anr5155 yatarak yedirince her yer batıyor mama sandalyesinde en azından sandalyeyi daha kolay silerim diye düşünüyorum 😅
Berivan58 Betul_ ya hiç bir saniye durmuyor benim oğlum da hani bazen oturup izliyorum ne zaman yorulur diye ama yok
Betul_ Berivan58 malesef asla yorulmuyorlar oynuycam diye uykuyu bile yârım saat anca uyuyor bide o kadar enerjik uyanıyoki nerdən buluyolar bu kadar enerjiyi şaşıyorum 😅 rabbim canlarını sağ etsin ❤️