bademli_puding merhaba. Ben bebeğime 1 aylık olduğunda kitap okumaya başladım. Sadece dinlemesi ve aşina olması için erken başladım. Yerde bağımsız uzanmaya başladığında kartları gösterdim. Süreci çok hatırlamıyorum zaman olarak ama minik kartlı kitaplar var, onları göstermeye başladım ve hikayelerini kendim uydurdum bazen. Henüz hikaye dinleme aşamasında değilken bile birçok kitap yırttık diyebilirim, incelemesine izin veriyordum ama tahmin edersiniz ki ağzına sokmalar yırtmalar falan:) kalın kapaklı kitaplarımız oldu, sincap kitap serisi, ilk sözcüklerim kitabı, büyük sorular kitabı ve iş bankası kültür yayınlarının hikaye kitapları. Oğlum şu anda 21 aylık, favorisi olan kitapları kendi anlatabiliyor. Gelişimi için ekstra olarak cırt cırtlı kitaplar aldım. Tavsiye olarak yazayım yükselen zeka yayınları konuşturan kitap serisi de çok güzel. Hiç sıkılmadan hergün bakıyoruz neredeyse. Aynı yayınevinin makaslı kitap, ilk çizimlerim, z10 serisini de aldım vaktini bekliyorum. Ben biraz erken başlıyorum bu işlere ama o da öğretmenliğimden kaynaklanıyor galiba:) öyle hergün kitap okunacak kuralım falan da yok, kitapsız geçen günlerimiz de çok, ama zaten ben unutsam ya da okumak istemesem oğlum genelde gün sonunda kitaplığından kitap istiyor.