Beste56 gencmom_ nerde oturuyorsunuz elektrik hattımızdan sorun olabilir ben bayrampaşadayım burda öyle bişey yok
Dilaraa34 gencmom_ bende duydum hatta eşimle haberlere baktık birşey göremedik sonra yanlış duyduk herhalde dedik demek ki doğru duymuşuz
gencmom_ Beste56 şimdi istgramdan da okudum çoğu yerde olmuş hava form diye sayfa paylaşmış yorumları da okudum çoğu duymuş Tek istanbulda olmamış zaten iyice garip geldi kocaeli vb olmuş anadolu yakasında
Beste56 gencmom_ bende şimdi baktım dediğiniz sayfaya Allah sonumuzu hayır etsin valla dahada bişey diyemiyorum bu ne böyle ya 😶
gencmom_ Edada bilinmiyor şuan baktım da bişey yok 2 gece peş peşe oldu bu ben Beykoz da oturuyorum saniyelik elektrikler gidip geldi
Edada gencmom_ ay keşke forma girmeseydim şuan asla uyuyamam sesi duyduğumda çok korktum zaten şuan iyice korktum
birbebekmeselesi2 gencmom_ evet güngörendeyim birkaç gündür ışıklar o şekil gidip geliyor bugün sesi net duydum acaba neydi 😟
Duyguseli_12 gencmom_ buna gündem deqilde hasas etiketi kullansaydiniz şuan uyumayan anneler yada yeni uyanmış anneler bunu görüp korkabilirler şimdi uyandım bende görünce etkilendim açıkçası
gezgin_anne İstanbulda değilim ama bulundugun ilçede 2 saat falan sokak lambaları kapalı kaldı sonra açıldı bütün ilçe karanlıkta kaldi
Mrymmdfnmm Selam arkadaşlar çok merak ettim bende Pendik Kurtköyde oturuyorum tam olarak hangi gün ve saat kaçta oldu acaba
Mermi gencmom_ ben duymadım dün sizin postunuzu okudum şimdi Google de haber çıktı karsima gerçekten de bir patlama olmuş Cok kişi duymuş meteor düşmüş gailba öyle yazıyordu