bencorapkadiniyim Ovv kız sen korunmuyormuydun (keşke benim başima gelse msk)hayırlsı olsun canm hamile oldugunu nasıl anladın?
Nefesmihra bencorapkadiniyim korunuyorduk kaza oldu😂 reglim gecikti bugün 10 gün oldu şüphelendim hemen test yaptım ve sonuç 🤦♀️
bencorapkadiniyim Nefesmihra olsun kız stres etme ay hamilesin ya kız dua edermisin banada bende cokkk istiyorum lütfennn
Kocamdaaakocammm bencorapkadiniyim Ahh kuzum en kısa zamanda inşallah Rabbım sana da hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏♥️ hersey gönlünce olsun 🥰❣️
beyzzsenturkk_ Nefesmihra en cok korktugum sey regl olamamak en büyük korkulu rüyam kızım daha 7 aylık sana hayırlı olsun bacım allah olmayanlara versin üstümüzde ki kara bulutlar kalksın😂😂
bencorapkadiniyim Nefesmihra yok kız bir tane yeter😂😂 bir tane kızım var kardes istiyorum sen onu bire düşür
ssunacicek beyzzsenturkk_ benim haftaya bebem 3 aylık olcak ben dana regli hiç olamdım valla korkudan birklte olurken adapte olamıyorum yaaa 😀😀😀
Masalkizinannesi Nefesmihra korkulu rüyam 😒 hayırlı uğurlu olsun olduktan sonra yapacak birsey yok birlikte büyürler 🥰