Yigitinannesi13 cansuliza19 7.Günün sonundan bildiriyorm 70.4 ile başladım 67.5 kiloyum😁 çok motive oldum 2900 vermişim bence bi an önce başlamalısın
cansuliza19 Yigitinannesi13 ciddi mi diyorsun yaaaaa ay çok merak ettim sen ne yedin kuzumm yada beni instgaram dan ekle de konuşalım cansuliza_ Instagram adresim. Mesaj at neler yaptığını falan ne yedin ne ictinnn
Medine5541 Yigitinannesi13 emziriyormusunuz pekli..banada yeşillerinizi anlatın lütfen bende yapmak istiyorum ama emziriyorum
Yigitinannesi13 cansuliza19 listeye uydum canım aoutdoor haberi atmışlar ya burda ordan baktım bidd 2 mil leslie yaptim bence baslamalisin:)
Yigitinannesi13 cansuliza19 7. Gün çok ağırdı dedim ki o yüzden mi o kadar çok vermiş göründüm 8.Gün tekrar tartıldım ko 8. Gun bu diyete gore dolu doluydu ve 300 gram daha gitmişti :)
Yigitinannesi13 Medine5541 yok canım emzirmiyorm çok ağır günde 500 kalori fln aliyosn yani normal insanın 2000 ihtiyacı
Alyaninannesi_ Esraogey Linaaa19 https://muscleandfitness.com.tr/isvec-diyeti-nedir-nasil-yapilir/ Burda var liste 13 gün 7 gün de yapabilirsinz
Linaaa19 tinkerbell bende cok baktım ama bulamıyorum hepsinde bir dilim salam yazıyor . Türkçesini atabilir misiniz ?
Yigitinannesi13 Yigitinannesi13 ki diyet bile olsa min 1000 kalorialmak gerekir bu baya ağır bi diyet
Anita Yigitinannesi13 toplamda kaç kilo verdiniz emzirmiyor olsam valla yaparım bu diyeti çok ağır ama insan alışır bir zamandan sonra
Bebeminnie Yigitinannesi13 7.günü herkes yanlış yazıyor, 7. Gün istediğin her şeyi yiyip metabolizmayı şaşırtıyorsun, 8. Gün devam ediyorsun
Yigitinannesi13 Anita bugün 9. Günüm tartilmadm bugun.3.Gün 1200 7. Gün sonunda 2900 8. Gun 3100 gram vermiştim toplamda :) gerçekten alışıyorsun dün dışarda bonfile yedim diyette öyleydi zaten tabak gözüme çok küçük göründü ama yarısını yediğimde doydum mesela