Sssyyyy asını gördüğümde gözümü seyirten küçük pembe hap. Üniversitedeyken ellerim titriyordu, ama çok fazla. Nedenini bilmiyorum doktor bundan yazmıştı. İyi de geliyordu. Adet dönemimde el titremelerim arkana kadar. Apranax fortla içtim bunu. Bi fena oldum. Sonra korktum doktora gittim, midemi yıkadılar, doktor saolsun beni intihar vakası olarak geçmiş kayda. Bir de etmedim diyince diyor ki “bu yaptığın intihar. Dideral ile apranax içmek intihar etmektir. ” Ben eczacı mıyım, doktor muyum ne bileyim aralarında 10 dk falan var unuttum diğerini içtiğimi. Bütün gece gözetim altında kalıp sabah hastane polisine dert anlatmaya çalıştım saatlerce “vallahi intihar etmedim, benim canım kıymetlidir etmem intihar. Etsem niye hastaneye geleyim köşede ölmeyi beklerim” Diye. Polis gülüyo ben ağlıyorum. Bu ilacın adını gördüğüm her yere de yazıyorum bunu haberiniz olsun bayağı sıkıntılı bi ilaç bu. Aldanmayın çocuksu mahsun yüzüne. Pembe minik ama valla midem yıkanırken borudan bi geçişi var ki sormayın 😂 bu da böyle bi anımdır. Bahaneyle post yukarı çıkar hem 😂