noluyasanagenemiros Kızlar sezeryan doğum yaptım 2 ay oldu son 2,3 gündür vajinal gaz çıkıyor akıntı akıyormuş gibi oluyor ama bakıyorum bişey de yok neden böyle olabilir
joyfulmom Aygulaslan sezeryan doğum yapmış ama normal doğum deseniz evet genişlikten kaynaklı olabiliyor. Ben normal doğum yapmıştım normal doğumdan sonra bir süre yaşadım ama rahim kendini toparlayınca geçti noluyasanagenemiros
Pusat2022 noluyasanagenemiros sezeryan öncesi suni sancı denemiştim haliyle alttan muayene esnasında genişletiyolar ben de ilk aylarda yaşamıştım sonra geçti
noluyasanagenemiros joyfulmom gebeliğim de cinsel ilişki yaşamadık söylemesi ayıptır doğum yapalı beri de 2,3 kere anca biraz acıdığı için istemiyorum da zaten ondan dolayı da olabilir mi
noluyasanagenemiros Pusat2022 ben hiç baktırmadım alttan falan doktorum de gerek görmedi ama aşırı rahatsız edici ya
Pusat2022 noluyasanagenemiros rahim yumruk kadarken Allahın mucizesi koca bir karpuz kadar genişliyor canım evet cok rahatsız edici ama zamanla kayboluyor endişelenme sen olmadı doktoruna danışırsın ♡
arasmmm joyfulmom yok ne kusuru, baya uzun sürmüş ya ben hiç dayanamıyorum çok rahatsız edici, peki doktora gittiniz mi gitmeli myiim sizce
ozturksibel arasmmm merhaba bende sezaryen oldum vajinal gaz yaşıyorum sanki genişledi gibi geliyor 5 cm açıklık vardı bikaç kere alttam mıayene oldu sonra sezaryen oldum sizin geçti mi ya çok moralim bozulıyor eski haline dönecekmi acaba
arasmmm ozturksibel merhaba sezeryan ile genişleme çok olmuyor diye biliyorum vajinal gaz ilişki sırasında mı oluyor yoksa normalde de mi? Ben kegel egzersizi yapıyorum sık sık, faydasını da gördüm çok azaldı.
ozturksibel arasmmm normalde oluyor ilişkide değil ilk doğum yaptığımda devamlı oluyordu şimdi azaldı ama hala var ben sancım geldi 5 cm açılmayla sezeryan oldum diye ona bağlıyorum acaba 5 cm açılma olunca vajinada deforme mi oldu diye geçiyor mu acaba ya zamanla bu gaz olayı bitti mi sizde 4 ay oldu doğum yapalı
arasmmm ozturksibel açıklığı olduğu için olmuştur evet haklısınız. 10 ay oldu benimde çok çok nadir oluyor. 4. Aylarda çok sık oluyordu psikolojim bozulmuştu artık sizi çok iyi anlıyorum. Mutlaka kegel egzersizi yapın sık sık. Doktorum bana 5 vakit namaz kılar gibi günde aklına geldikçe yap faydası olur demişti oldu