Yeter artık dayanamıyorum gerçekten ne zaman gececek bu durum oyuncak oynuyoruz taktigina takıyor iki arabayı birbirine taktım sürekli tak diyo takiyirum çıkıyor ağlıyor deliriyor hatta aksam oynadık neyse sabah kalktı unutmuyor hicbseyi gene başladı takndiye takiyorim cikiyor diye çıldırıyor ama nasıl bı ses nasıl bağırıyor anlatamam kendinden büyük sesi var Allah ses vermişş neyse gene ağladı artık dayanamadım daha yeni kalkmişz hicbsey yapmadık anam daha bir demeden kafam şişti arabayı suratıma bı fırlattı birini de attı perdede asılı kaldı sebepsiz ağlıyor sinirlendim ağzına iki tane yavaşça vurdum artık sus diyee ortada bişey yok sonra iki daha cırladi kafasını bacağıma vuruyor ama nasıl vuruyor taş kafalı sonra dondu kaldı gözüme bakıyor bende üzgün baktım sessiz durduk sonra dikkatini perdedeki araba çekti gülmeye başladı araba demeye başladı benden pas bulamayınca geldi sarıldı yumuşacık bir öpücük kondurdu pas vermemek için kendimi zor tuttum sonra gene öptü yani tamam ağlasın bagirsin da kendini öyle sıkıyor öyle boynunda sağlı sollu iki tane kocaman masmavi damar çıkıyor kalınca öyle sıkıyor titriyor sinirden hemencecik de geçiyor korkuyorim hepboyle deli gibi sinirli kalmasından gerçekten deli gibi oluyor iki yaştan dolayı mı yaa zor bie çocuk gören herkes Allah sana sabır versin diyor hiç durmayan bir çocuk hiç memnuniyetsiz oyuncakda oynamıyor oynasa da ya benle ya babasıyla tuvalete gidiyim anne gel diye bağırıyor gelmeden oyuncaklarn başına gitmitor bana çok düşkün güzelce bakıyorum çocuğuma çok seviyorum çok ama siniri bana çok zor geliyor o tipi kılığı korkunç el kadar bebede bu sinir ne bu kadar anlamadm dengesiz anlık sinirli bı bakmsim bı dk sonra kahkaha atıyor ben kızınca da bana yalakalık yapıyor orası ayrı hoşuma gitmiyor değil öpüyor falan eriyorum😽👀 ama çok kızgınım şuan ona ay binayı ayağa kaldırdı 😁