Hayatiseyretmeyegelmisim yagmurkokusu_ offf sen yokmuydun yorumlarda yoksa 🤣🤣 olsaydın kesin hatirlardin çünkü 🤣🤣🤣🤣
Boncukkizim Hayatiseyretmeyegelmisim deotak tek çare. İstersen bir hafta yıkanma asla kokmazsın. Alın aldırın deotak candır gerisi para tuzağı.
Poly-ana Hayatiseyretmeyegelmisim Bioderm roll on var dışı pembe mutlaka kullan bana dua edeceksin duştan duşa sürsen bile yeter
Tugceozefe Hayatiseyretmeyegelmisim dilan polatın rollonunu al keyfine bak terleme koku asla olmuyor hayret edici derece çok iyi
Gmzkyr Hayatiseyretmeyegelmisim emzirirken hormonlardan dolayı tek çözüm recona clinical oldu bana valla içeriği kötüdür falandır bilmem ama yaz günü kendi kokumdan tiksindim banyodan çık yine kokuyorsun çok garip 😂
denizyildizi__ Hayatiseyretmeyegelmisim bende ilk hamileliğimden beri aynı şikayet vardı . Hormonlar bozdu beni ve 5 senenin sonunda çözümü buldum sonunda . Keşke daha önceden alsaydım dedim hatta
DenizKusu2023 Karnonat üstüne deodorant doğum sonrası o leş kokudan eser kalmadı bende🙈genc kizligima dondum resmen ahshshshshs
yemedimamadoydum Deletedmom_110 rica ederim hayır kokususz bu ama hiç bir şekilde ter kokutmuyor sizi. Bir hafta süresi etkili. Banyodan sonra kurulanmis koltuk altına mercimek tanesi kadar sürün sonra mis gibi dolasin
yemedimamadoydum Deletedmom_110 eczanelerde var ben geçen ay trendyoldan ikili set at aldım 100 kusure zaten bir tanesi 15 ay falan gitti bna 🤭🤭 sürekli duş aldigim halde
KKuboss Hayatiseyretmeyegelmisim lazer epilsyon sonrası kokmayan koltuk altım leş gibi kokar oldu. Cilt şapında buldum çareyi instagramda bi hesapta görüp denedim. Temiz koltuk altına ıslayıp sürüyorsun duruma göre bazen günlerce sıfır koku ben çok memnunum ve uygun fiyatı da bunlara göre
BeyCan_aks Kışşşş geliyor bay bay ter kokusu diyerek kendimi avutuyorum 😂😂😂 ben de deneyeyim bir rexonayı 🥸
Minmini Hayatiseyretmeyegelmisim rexona clinical ı lütfen kullanmayın. Evet sıfır koku ama zararlı. Kesinlikle kullanılmamalı. Koku yapmama sebebi kanalları tıkaması ayrıca içeriğinde alüminyum var kanser sebebi.
Yagmur_24 Hayatiseyretmeyegelmisim karbonatı alıp koltuk altınıza yediriyosunuz kuruyunca dökülcek zaten baya kesiyor ter kokusunu tavsiye ederim