hilaldorukk 22 aylık oğlum saç tutarak uyuyor 🫠 yanına uzanıp uyutuyoruz ama artık saç tutması eziyete dönmeye başladı saçımızı tutmuyor yoluyor resmen çekiyor karıştırıyor falan😂 uyuduğunda elinden topladığım saçlarımın haddi hesabı yok uyku arkadaşı denedim bir sürü peluş oyuncak ama yok illa da saç istiyor🫠 nasıl vazgeçiricem bu alışkanlığından ya😏
NilDenizim hilaldorukk benim kızımda aynı 8-9 aylıkken beri saç tutarak uyuyor ve başka kimsede uyumuyor. 21 aylık suan hala aynı.
bakkalemzigi hilaldorukk bizimki sadece tutsa keşke kızım ağzına götürüp saçı emziğide üstüne koyup öyle uyumak istiyor doktora randevu aldım bakalım ne dicek 🤷♀️
ilaydaaysima hilaldorukk 11 aylk ayni sekilde deliriuo birakmiyo sacimi sacsiz uyumuyo gece besiginden kolunu uzatp sacimi tutuyo :(
KLORAK hilaldorukk benim de kızım öyleydi bebek yaptım virane onu yola yola uyuyordu, yapımı basit zincir çekmeyi bile biliyorsan yaparsın 🥲🫠 Özelde atıyorum fotoğraf.
hhiillaalll Kimse cevap yazmamış benim oğlumda aynı 22 aylık saç tutmadan uyumuyor sizinki nasıl oldu cevap yazarsanız sevinirim
yenianne1721 hhiillaalll Postu sayenizde gördüm. Kızım 4 yaşına kadar saç tutarak uyudu. Aynı zamanda parmağını da emiyordu. Kreşe başlayınca artık okula gidiyorsun kızım parmak emme bence büyüdün vs dedim parmak emmeyi bırakınca saç tutmayı da bıraktı. Arada kendi saçını da tutuyordu zamanla o da bitti şimdi 5 buçuk yaşında hiç tutmuyor. Ama şunu söyleyebilirim ki hala yanında olmalıyız uyurken, uykusuzluktan delirir ama bir köşede kıvrılıp uyumaz 🥲
hilaldorukk hhiillaalll böyle bir şey yazdığımı bile unutmuşum ekimde 3 yaşına girecek ama hala saç tutmaya devam🥹🥲
hilaldorukk yenianne1721 benim de oğlum hala saç tutarak uyuyor arabada falan uyuyacaksa da kendi saçını tutarak uyuyor ve yanına uzanmadan asla uyumaz çok uykusu varsa bile dediğiniz gibi onu büyüyünce illaki bırakır bizi yanında istemez zaten yanında uzanmanın tadını çıkarsak daha iyi gibi 😍 ama saç tutmayı bıraksa keşke saçlarımı yoluyor bir de bazen uyuyamadıkça
hhiillaalll yenianne1721 inşallah birakır ya birde 6 aylık bebeğim var ıkisinin ortasında uyuyorum ikisi de ilgi bekliyor bazen gerçekten zorluyor beni
hilaldorukk NilDenizim benim de oğlum geçen sene asla başka kimseyle uyumazdı benim dışımda gece uykusunu ama sonra sonra alıştı babasıyla da uyuyor en azından gece🤣
yenianne1721 hilaldorukk Kesinlikle öyle, büyüyünce de yanlarında istemeyecekler 🥲 Çok iyi anlıyorum yolardı kizim bir de migren var bende sürekli başım agrirdi o beni yoldukca 😂🥰
hilaldorukk yenianne1721 benim de doğum sonrası dökülen saçlarım daha da gitti beyfendi sayesinde🤣 kel kalmaktan korkuyorum 😅
selmayesil Oğlum kasımda 4 olacak, bebekliğinden beri tutuyor, hatta şöyle söyliyeyim kendi yatagında yatıyor uyuyor ama uyku dalana kadar saçımı uzatıp veriyorum, (saçlarım bu sebeplerden yıllardır belimde) bebeklik/çocukluk zaafı diye düşünüyorum.
hilaldorukk selmayesil demek ki çoğunda bu saç olayı var seviyorlar herhalde neyse akışına bıraktım ben zaten artık bakalım ne zaman bırakacaklar 😌
hilaldorukk bakkalemzigi aa hadi yaa kim bilir neden öyle yapıyor onları da anlamak zor ya sürekli farklı huylar 🙂↔️
yenianne1721 hilaldorukk Ayyy benim bir de ikinci doğum oldu valla bu ara çöktüm iyice şişmanlık kellik 😂
hilaldorukk ilaydaaysima ay evet o zamanlarda da her uyandığında mutlaka saç tutuyordu gözleri kapalı ama eliyle saç aradığınu hatırlıyorum 😅
hilaldorukk KLORAK aaa bebek olayını hep düşünmüştüm ama istemez belki diyordum hemen bakayım çok teşekkür ederim ya