Ozlemmdemiirrr Merhaba kızlar 4-5 haftalık hamileyim doktor şu an için iki kese gördüğünü söylüyor. Ama net olarak ikisi de bebek diyemeyiz dedi kalp atışını Duyduğumuza netleşecek ama ben bugün kan tahlili verdim fakat kan değerlerim 18801 çıktı sizce ikiz olabilir mi
Eailesi4 Ozlemmdemiirrr bizde de iki kase görünmüştü ilk öğrendiğim de 5+2 ydi 6 hafta da kalp atışlarını duyduk
snyck Ozlemmdemiirrr 4-5 haftada beta 3bin 5bin falan olur sizde baya yüksek 2 kese de varmış neden ikiz olmasinki 😊 hayırlısı olur insallah
sonnenchein Ozlemmdemiirrr olabilir tabi ki, ben 2.gittiğimde 2.kese gözükmüştü ama doktorlar kesin emin olmak için kalp atışlarını bekliyor 🌸
Ozlemmdemiirrr Eailesi4 doktor öğrendiğiniz zaman hiç şey dedi mi 1 kese 1 kan toplanması olabilir diye
aliarasguler Sevvl geç döllenme mi sizin? Çünkü betayla ilgisi var her bebeğin eşi yani plesantası ayrı ayrı betahcg hormonu salgılar aslında benim ikiz değildi ama geç döllenme olduğu için 4 haftalığa göre 60 betam vardı sevgilerle, 🌸
Mmeelliikkeee Ozlemmdemiirrr ya benimde 22 bin çıktı , kızımda 10 bin civarıydı o günler bende çok heyecanlıyım gidemiyorum daha .. Aslında çok betayla ilgili değilmiş ikiz durumu ama kızımdan çok fazla bi acaba mı oluyorum aslında istedim de yani hayırlısı olsun hakkımızda sağlıkla doğsunlar
aliarasguler Mmeelliikkeee betayla ilgisi var canım çünkü her bebeğin eşi yani plesantası ayrı ayrı betahcg hormonu salgılar ve bu yüksek değer olarak verilere yansır bunu bir hemşire olarak söylüyorum sevgilerle 🌸
Eailesi4 Ozlemmdemiirrr demedi canım çünkü benim aynı anda kistlerde oluşmuştu araştırmaya sevk ettiler orda alttan muayene oldu kesin dediler ama kalp atışını beklemem gerektiğini çift yumurta olduğu için birine bir şey olsa bile biri yaşar dediler
Sevvl Ozlemmdemiirrr kişiden kişiye degısır canım ama sizde zaten betalık bisey yok doktorunuz keseleri görmüş yanı ikiz ama ikiside gelişecek mı diye bakacak büyük ihtimal ile inşallah ikisine gelişir sağlıkla kucağınıza alırsınız🙏
Mmeelliikkeee Ozlemmdemiirrr hayır bu yeni 2. Gebeliğim Adete 4 gün kala 60 çıkmıştı.. 5+3 aile hekimliği 22 bin civarı geldi.. cumartesi randevum
Mmeelliikkeee aliarasguler teşekkür ederim bilginiz için , aile hekimim sonucu mesaj atmıştı 7 haftalık civarı muhtemelen demiş ama 5 hafta olduğuna eminim , aslında bende sağlıkçıyım ama bu fikre çok kapılıp heveslenmek istemedim merakla bekliyorum :)
Sevvl aliarasguler hayır gayet haftaya uygundu hersey bekledındıgı gibi oldu beta hormonu gsadece hamıle kalınca artan bir hormon bana bunu doktorum soyledı artısının nedenı başka şeylere bağlanmıyor kısıden kısıye degısıyor işte benim ikiz ama 5. Haftalık ikinci kese göründüğünde betam 79 du kısının degerlerı ile alakalı biseymıs zaten hıc öyle çok yukselmedı bakmadı bile doktorum ultrasonda. Takıp ediyordu sağlık gebelık olup olmadığını 🙏
aliarasguler Mmeelliikkeee ne olursa olsun sağlıkla sonuçlanır insallah çok sevindim Allah gönlüne göre nasip etsin 🌸🩷
aliarasguler Sevvl Sevvl demekki benim de düşüktü ilk zamanlar haftama göre çok şükür ki saplıkşa sonuçlandı herkesn bünyesi ve vücudu çok farklı gerçekten