miracmoms Ezogelin çorbası domates soslu bamya kızartması Bide oğlum için erişte yapıcam yanına Kavun salata❤️
Aaayysseee guncelanneler ay valla hiç bilmiyorum en sevmediğim böyle yarim yarim yemeklerin dolapta olması yeni yemek yapsan onların ziyan olacak olması yapmasan da yetmeyecek olması 😂 geçen günden mercimek çorbası var dünden biraz tavuk haşlama ve bulgur pilavı var o kadar bunlar yetmez ama yanına ne yaparım hiç bir fikrin yokkkkkk
guncelanneler Aaayysseee ay of ben de hiç sevmiyorum öyle 😅 makarna ya da menemen tarzı basit bir şey yapabilirsin
guncelanneler Pikapikapikacuuu semizotu yemeği sulu olmuyor mu yanına çorba yapmışsınız ben mi bilmiyorum acaba yemeği 🤔
Aaayysseee guncelanneler menemen ben sevmem pek makarnayı da eşim 😂 ama sebzeli makarna yapcam ya napim başka
Pikapikapikacuuu guncelanneler Yok canım ben az sulu yapıyorum üstüne sarımsaklı yoğurt döküyoruz. Yani ıspanak yemeği gibi düşün. Ben ıspanağın yanına da tavuk çorbası yaparım çünkü😅
Ececiiim Kaderkaya32 pişirmeyi soruyorsanız ıspanak gibi. Tipi de öyle ama hafif ekşimsi. Daha önce hiç yemediniz mi?
Minnakkk Kaderkaya32 ben ıspanak sevmem ama semizotu yemeği cok guzel oluyır hafif ekşimsi. Ben soyle yaparım soganı zeytinyagı da kavururm sonra rendelenmiş domates ve sarımsak eklerim ustune semizotu kısık ateste iyi, kavrulur azıcık pirinc ya da bulgur eklerim cok cok su pirinci pişirecek kadar kısık ateste pişiririm. İki yasındaki oglum da cok sever yogurtlu birlikte yer
Alerjikrinit guncelanneler kabak kavurması nohut köftesi. Ne alaka demeyin bende bilmiyorum skdjdjdje