theAna Molfix kullananlar memnun musunuz ıslak mendilini çok beğendim bezini de alsam mı diye düşünüyorum yenidoğan için alacağım 🌼
Mery103 theAna ben kullanıyorum canım çok memnunum ıslak mendili den de çok memnunum ama bir anda fiyatı arttı çok fazla o üzdü biraz
beyzzsenturkk_ theAna memnunum 3. ayından beri molfix kullanıyorum prima da kullandım bir dönem o da cok guzel ama sleepy baby turco sofia bebem naturel önermem hepsi vasat
Fatihsnm theAna doğduğundan beri Molfix kullanıyorum çok memnunum pişik sorunu yok taşma olmadı kötü olsaydı primaya geçerdim ama hiç sorun yaşamadım
theAna Mery103 hangi paketi kullanıyorsunuz ıslak mendilde? Yeşil olan losyonluymuş mavi olanı mı almalıyım acaba
Mery103 theAna yenidoğan döneminde krem paketi yenidoğani kullanmıştım şimdi mavi renk olanı kullaniyorum hassas cilt olması lazım yeşilden daha önce kızıma kullanmıştım denemek için ama memnun kalmadım
Visnelivotka theAna Doğduğundan beri molfix kullanıyorum hem ıslak mendilini hem bezini çok memnunum.
Erdemalp theAna oğlum doğduğunda sleepy ile başladım. Çok cisi taşıyordu. Molfix e gectim çok rahatım. Pişik de yapmadı.
Leylabingol Erdemalp ya birsey sormak istiyorum biz sleepy kullanıyorduk tabi biraz tasma vs yapıyordu ama pişik bakımından iyiydi 5 gun önce molfix e geçtim iki gündür aşırı pişik yaptı kabarcık kabarcık eti soyulmuş oğlumun neden olmus olabilir sizce
Usnac1995 theAna doğduğundan beri molfix mavi kullanıyorum. Ne taşma yaşadım ne de pişik. Tabi ben iyi baktım totişine o da var 😂
Erdemalp Leylabingol bez yapmış olabilir. Tekrar sleepy kullanın sorununuz çözülürse bezdendir. Çünkü benm yegenimde Molfix de aynı olmuştu. Sleepy ile problem yasamadilar. Yegenimde prima bile pişik yaptı. Her bebeğin teni farklı.
Cennetinsusu Leylabingol Kızımda sleepy kullanıyordum ne zaman taşma yapsa bi büyük beze geçerdim. Taşma yapmazdı. Oğlumda molfix kullanıyorum buda öyle taşma yapınca büyük beze geçiyorum. Kakasını çok yaparsa o arkadan taşıyor bazen
Murataslan Leylabingol bende Prima artık çok pahalandi molfix deniyim dedim kabarcık kabarcık oldu sıcaktan dedim yaklaşık 20 gündür uğraşıyoruz bezden canım mantar pisigi olduk her türlü kremi denedik 20 gündür gecmeyince artık yarın cildiyeye randevu aldım
eez theAna molfix candir islak mendili al açması herseyi molfix kızımın ne tasma ne pişik hiç bisey olmadi tertemiz massalah 🧿😍