Motherqueen_ Merhabalar canim anneler🩷 Bi suredir kiperin collagen nini kullanmak istiyorum ama emzirdigim icin tereddut edip erteliyodum ama sonra sizlere sormak geldi aklima kullanan varmi doktorunuz onayladimi😊
Motherqueen_ ecemturkan 2gun once actim postu bi allahin kulu yazmadi valla kaynana postu olsa millet dolusurdu😂
Motherqueen_ Nurdakim doktorunuza mi sordunuz bazi doktorlar sut bile arttirir kullan demis emin olamadm bende
Nslhnsr Bu post canlansa keşke ya.İllaki emzirme dönemi olmasa bile öncesinde kullanan olmustur heralde
Nurdakim Motherqueen_ evet emzirme dönemi sonrası o zamana kadar doğal kolojenler tuketebilirsin önerisi geldi sebze ve meyveler ilikli kemik suları
Damla Motherqueen_ bazı doktorlar da hamileyken bile öneriyor 24 haftaya kadar neye göre karar veriyorlar acaba kimisi kullan kimisi kullanma diyor
Ahsen0306 Benim alerji için gittiğim doktor kullanabilirsin kana karışmıyor demişti bende kiperin aldım kullandım ama açıkçası hiçbir faydasını görmedim ayrıca kana karışır vs yazıyor açıklamalarında bir daha almayı düşünmüyorum 1 kutuyu yeni bitirdim