ikiaslanannesi Aaayysseee Ben sadece iç harcını hazırlıyorum. Alt katimizda fırın var oraya gönderiyorum. Çok kolay pratik bir yemek aslında 🤣
Aaayysseee ikiaslanannesi evet annemde öyle yapıyor ama ben öyle çok sevmem yani hiç öyle canım çekipte yapmadım bir gün çekerse yaparım 😂
Noname21 Aaayysseee ay valla yap ya hatta o patlıcanları kızartırken yap patlamıyor ya basıl oluyor ben yaparken hep patlıyor
Aaayysseee Noname21 ay bende yapınca hep patlıyor sinir oluyorum annem geçen çatalla bir kaç yerden delmek gerektiğini söyledi öyle patlamazmış havasını almak lazımmış, denicem olursa sanada söylerim
Aaayysseee Bilgiliannee helal olsun oda bir şey 😂 bizimki de hep çok güzel yaparım ben kursta bilmem kaç kişiye ne yemekler yaptım der ama şu ana kadar evde yaptığı tek makarna 😂 bir kere fırında sebzeli kıymalı bir yemek yaptı ha bir kere de ben hastayken ciğer yapmışti hiç sevmem 😂
minikurabiyeninannesi Aaayysseee kanat sosladım fırına atacağım ve semizotu yoğurtlayacagım , oğluma da brokoli çorbası 💚
benoyleuygungordum_ Aaayysseee Bazen haziran yaptığım oluyor bazen kendim yapıyorum bugün vaktim olursa kendim yaparım yoksa hazır kullanırım hepsi bebişe bağlı hdjfn
Mucize_prensesimmmm Aaayysseee Kıymalı börek 🥐 Salata 🥗 Ayran 🥤 yeto bu kadar her gün her gün düşünmekten yaşladım😂
Aaayysseee Mucize_prensesimmmm ay he valla ya 😂 çok güzel menü canım ben kıymalı börek sevmem ama size afiyet olsun 😽
Mucize_prensesimmmm Aaayysseee Teşekkür ediyorum canım❣️ Size de afiyet olsun Kıymalı böreği eşim çok sever her gün yapsam yer😂 Bende arada yapıp sevindiriyorum 😂