Aaayysseee Fatma69 afiyet olsun çok güzel menü 😋 dolmanın yanına közde domates çorbası da çok yakışıyor geçenlerde yaptım bende ikisini tavsiye ederim 🌸
slkmsncemile Aaayysseee motokurye ama kendi işi olduğu için çok kazanması için çok çalışması gerekiyor.
Metemommy Aaayysseee tepsi kebabı pilav , 3 aydır 3 kere anca yemek yaptım bugünde o günlerden biri 😂😂😂
Aaayysseee MommysMini Oh harikasın 💃 bende cacık ve haşlamayı yaptım pilav kaldı onuda eşim gelince yapcam sıcak olsun diye pilavı tekrar ısıtmayı hiç sevmiyorum
Fatma69 Aaayysseee koz de domates de farklı bi seçenekmiş bi gün denerim,kabak olması yaparken içini oydugum için ziyan olmasın diye mercimek corbası yapıyorum genelde 😅
MommysMini Aaayysseee aynen benim pilav taktigim de odur o sırada soğuk suda pirinçler bekler 😂 afiyetle yiyin🥰
Aaayysseee Ayfa1608 yok ya 😂 yani bı yandan bakınca daha dün sanki momda post açıyorduk doğmuyor diye fgkhn ama bı yandan da biz dolu dolu yaşadık bu dört ayı yani 🤕
Ayfa1608 Aaayysseee biz ilk başlarda gazdan çok çektik Allah ım 2 ay zulümdü ve ben o 2 ay daha doğum yorgunluğunu atamamıştım kabus gibiydi. Gaz sıkıntısı bitince biraz rahatladık şükür. Sonra memeyi bıraktı az kilo aldı falan kaşık mama falan vermeye başladım şükür topladı biraz
BurcuKucuk Aaayysseee yayla çorbası, açma, kaşarlı poğaça, patates salatası, sarma, çiğ köfte ve muzlu pasta 🥰
Rez Aaayysseee yoğurt çorbası İzmir köfte pilav salata ve kızım var diye yapıyorum eşime yemek yapmıyorum zıkkım yesin 😬 ben de eh işte meyve de yesem oluyor hiç içim almıyor