-_Esra_- Eşimle gün tabağı yapıp çay demleyeceğiz bugün izinliyim eşim toz alıyor bende çocuklarla kek yapıyorum 😇
Aaayysseee -_Esra_- Senin izin günlerinde ben senden daha mutlu oluyorum Esra’mm, afiyet olsun şimdiden 😍
Aaayysseee Deletedmon_65 Afiyet olsun 😋 ben makarna severim ama eşim sevmiyor ya sinir oluyorum ayda yılda bir yaparım
Evaninanasi Aaayysseee karışık kızartma yapacağım. Öğlen de Eva için mercimek çorbası yaparken bize de yaptım, yanına da o var 😂 bebeyle anca bu kadar 😂
Tatlican Aaayysseee Bende kahvaltida misafirler var ayy aksama birsey yapasim yok ama bakalm😂😂uykum var çünkü
MommysMini Aaayysseee bebeğim ve bizim için yoğurt çorbası yapcam bebeğime tuzsuz olarak ayırıp. Bide evde sadece biber var kızartma mı yapsam şu an onu düşünüyorum 😂 ne zamandır akşam yemeği postu görmüyodum kız açın böyle arada iyi oluyo cidden 😂
Aaayysseee MommysMini tuzsuz yiyor mu canım bebiş,bide sen tahaninannesisin dimi 😂 kışın akşam yemeği postu daha çok açılıyor malum yazın pek gitmiyor yemek
Aaayysseee uynakbalina Ay ne güzel 🥲 oğlun yiyor mu canım nasıl oluyor kıymalı kabak güzelse bende kaydedim hemen geleceğe yatırım 😂