Ema bencede cok mantıklı benim oğlumun poposunun üzerinde doktorun dediğine göre gamzesi var popo deliğinin hemen üzerinde kücük iğne deliği gibi birşey doktorumuz bizden önce ultason istedi 4.ayda ondan öncede yürüteç taraftarı olmayın ayakları kendi basına dik yere basana kadar yürütece koymayın yürümeye baslamadan dik durması iyi değil dedi Allah korusun bu sorun oğlumda ilerde omurga eğriliği yapabilirmiş ama cok sükür onu aştık kimisi akıntılı oluyormus ama bizde akıntı olmadı delik kapalı gibi ultasonda güzel cıktı delikten sonraki herşey yerli yerinde hiç bir sorun yok dendi🤲 Ama yinede koyma taraftarı değilim baskı direk testislerinde oluyormuş zaten daha doğurmadan koymam diyordum onun sağlığı daha önemli ben islerimi sonrada yaparım bende yürütece binmemişim ama kayınvalidemler görümcem sürekli bende cocuklarımı bndirdim nolcak diyor bende senin cocugunda bu sorun varmıydı ddim en sonunda delirip🤷♀️ Sustular bir kac söylediler istemiyorum dedim halada söylüyolar söyleyip durmayın cocuk 10 aylık oldu artık yakında yürür dedim bende. Eskiden herkez öyle büyümüş olabilir ama bu yürütecin sağlıklı oldugu anlamına gelmez ne ben nede kardeşimi annem bndirmemiş he binenlere bişey olmuyor ama bu annenin tercih meselesi keşke kimse karısmasa🤔🤮