Roniya Seydameva sudocrem ve bepanthol de kullandım. Onlar da fayda etmiyor. Travazol bile geçirmedi düşünün öyle bir pişik. Mustela, sebamed, bepanthol, hametan, hipp, sudocrem, travazol, arko bunları kullandım hiç etkisini göremedik malesef
GayeSare Roniya Merhaba öncelikle kızımda antibiyotik sonrası pişik oldu.Hemde çok ağır bi şekilde bianda anlamadım bile. Prima kullanıyorum bende. Önceleri sudocream kullanıyodum pişikle beraber mor olan desitine geçtim. 3 günde bitti çok yoğun ve tedavi edici bir krem. Doktorda sudocreamin pişiğe bi faydası olmadığını mor desitinin doğru bi tercih olduğunu söyledi. Bilginiz olsun.
Sewwo Roniya o zaman bilemiyorum gerçekten büyün bezleri de kullanmıssınız. ozaman yediği bir şeyden oluyordur ihtimali kalıyor. Gaita testi yaptırsanız en azından içiniz rahat eder hani asidik bir şey varmı acaba diye. şu durumda daha sık değişmeniz lazım. Pişik olan yer iyileşmeden ıslak kalmaması lazım
Roniya Seydameva sormayın poposu da kendi gibi inatçı😁 eczacı bile krem kalmadı kudret narı falan sür dedi en son zaten. Dedim ki vallahi onu da sürdüm ama geçmiyor😁
Roniya Seydameva hayır onu denedim. İçinde çiçek mi bitki mi tam bilmiyorum ondan olan gerçeğiymiş. Bulamadım öylesini. Sizin önerebileceğiniz bir marka var mı? Onu da deneyeyim
Tgbc Roniya Bana doktorum asitli yiyecekler, süt ve süt ürünleri, domates ve yumurtanın beyazı pişik yapar demişti. Ama ben çözümü arko klasik kremde buldum :))) pahalı kremlerin hepsi çöp olmayı bekliyor. Doktorumada söyledim doğrudur ne varsa eskilerde var dedi😂😂
eymurxelm Roniya islak mendil kullanma. şoktan kare makyaj temizleme mendilleri al paketi 4 lira, kullanacagin zaman islat islat kullan ben de bez yapiyor saniyordum ama islak mendiller cocuklari mahvediyor. biz bile dayanamayiz islak mendille temizlenmeye bebek ne yapsin o kadar hassas ciltle?
Roniya eymurxelm 9 aydır hiç ıslak mendil kullanmadım. İçme suyunu kaynatıp ılıklaşıtırıp bebek temizleme pamuğuyla siliyorum altını. Ben elimi silmeye bile tahammül edemiyorum yapış yapış oluyor. Islak mendille hiç alakası yok😊
ikimelekannesi_ eymurxelm tatlım onu daha çok yara ve benzeri şeylerde veriyorlar ben kızımın ayağı hastanede antibiyotik yanığı olmuştu damar yolu açılırken o yarayı tedavisinde kullandım pişik için biraz ağır gelebilir doktor tavsiyesiyle mi kullandın sen dikkat et
eymurxelm Roniya tam olarak bilemiyorum içeriğine bak yine ama ben göğsümde yara oldugu zaman kullaniyordum, bi ara artik ne mustela ne sudocrem ne de zeytinyağı ise yaramayinca bi umut surdum 4 bez degistirmede yayilmis pisigi bitirdi