Roniya zeynepzeze pekmez veriyordum vermiyorum. Yoğurt mu yapıyor acaba dedim vermedim. Asitli bir meyve de vermiyorum. Dediğim gibi bu şekilde hep deniyorum ama yok. Geçer gibi oluyor sonra yine kıpkırmızı oluyor anlamadım nedenini🤷🏻♀️
Roniya Brcumit bu bez aklımda şuan. Hatta yarın gidip alacağım ama kalın mıdır acaba diye tereddüt ediyorum. Yapısı nasıl?
Zynp41 Yedirdiğiniz içirdiğiniz şeylerden olabilir. Bunlara bir dikkat ediniz. Hani mesela derler ya anne sütündense mama daha fazla pişik yapıyor diye ondan olabilir. Beş aydır sleepy kullanıyorum bir kere bile pişik olmadı çok şükür.
Roniya Zynp41 malesef benim bebeğime yaptı. Primadan çok memnundum ama bezden mi başka bir şeyden mi inanın anlayamıyorum
Seydameva Roniya kaç aylık diş çıkarıyor olabilir mi ? Olamazsa eğer BİM’in bezini deneyin ben memnun kaldım 🥰
Roniya Seydameva 9 aylık henüz hiç dişi yok hatta bir kabarıklık bile yok😊 15-20 gün önce antibiyotik kullandı ondan sonra başladı bu berbat derecede pişik. Eczacı antibiyotik pişik yapmıştır diyor. Yahu 1 ay olacak neredeyse nasıl hala pişik yapabilir ki
Sewwo Roniya 7 aydır pişik yapmayan bez şimdide yapmaz Bence başka bir sebebi vardır. Islak mendil ? Saf su ile temizleyin eğer ıslak mendil kullanıyorsanız. daha sık değiştirin gibi ... bunlar nacizane fikirlerim tabiki
Roniya Sewwo 9 aydır hiç ıslak mendil kullanmadım. Her seferinde kaynamış ılımış suyla temizleme pamuğunu yıkayıp temizliyorum altını. 2 saatte bir en fazla 3 saat bekletiyorum bezini. Bu kadar uğraşırken her altını açtığımda o kızarıklığı görmek beni deli ediyor artık
Senayyy Roniya valla pirima ve sileepy kullandım ikiside sızdırdı uzun süre kalınca pişik değilde kızarıyodu çok sonra tavsiye üzerine bimin bezini aldım pekte isteyerek almadım o zamanlar ama oğlum iki aylıktan beri kullanıyorum şuan sekiz aylığız ne pişik nede sızma yapmadı bazen oluyorki gece sabaha kadar kalıyor aldığımda aşırı dolu ama asla sızdırmamış ve pişik oluşmamış şekilde değişiyorum tavsiye ederim bi deneyin
Roniya Senayyy hiç sızdırma yaşamadım primada. Az da olsa pişik oluyordu ama geçiyordu hemen. Bu son pişik öyle kötü ki baktıkça içim sızlıyor resmen. Mustelasından sebamedine denemediğim pişik kremi kalmadı. Bimin bezi kalın mı peki?
Yagiz08 Bende sleepy kullanıyorum ve gayet memnunum altını sık sık değiştirmezseniz pişik yapar ve ıslak mendilden de kaynakları bolca sudocrem kullanın etki edecektir 🤗
Zynp41 Roniya kullandığınız ıslak mendilden falan da olabilir. Ben pamuk kullanıyorum. Çok pişik olduysa iki gün yıkayın poposunu bi kal kere geçecektlr
Seydameva Roniya abartmış bence o 1 ay sonra neyin pişiği. Pişik kremi olarak sudocrem ve bepanthol kullanabilirsiniz ki bepanthol harika birde kantaron yağı deneyebilirisiniz en azından bez bulana kadar rahatlasın minik civciv 🐥 🥰
Roniya Zynp41 pamuk kullanıyorum 9 aydır. İçme suyunu kaynatıyorum ılıklaşınca yıkıyorum pamuğu öyle temizliyorum hiç ıslak mendil kullanmadım. Geçer gibi oluyor yine kızarıyor
Sewwo Roniya o zaman bilemiyorum gerçekten büyün bezleri de kullanmıssınız. ozaman yediği bir şeyden oluyordur ihtimali kalıyor. Gaita testi yaptırsanız en azından içiniz rahat eder hani asidik bir şey varmı acaba diye. şu durumda daha sık değişmeniz lazım. Pişik olan yer iyileşmeden ıslak kalmaması lazım
Roniya Seydameva sudocrem ve bepanthol de kullandım. Onlar da fayda etmiyor. Travazol bile geçirmedi düşünün öyle bir pişik. Mustela, sebamed, bepanthol, hametan, hipp, sudocrem, travazol, arko bunları kullandım hiç etkisini göremedik malesef