Zlhaanne adetim 2 gün gecikti ve 4 gün önce erken gebelik testi silik çıktı hatta buraya atmıştım şimdi belki diceksiniz yine mi test yaptım ama adet olmadım 4 gün önce beta 0.100 çıkmıştı bugünde kaset test yaptım var mı yok mu anlamıyorum
Bugleminannesi28 Zlhaanne hala silik gorunuyor ama kanda çıkmamış test bozuk olabilir idrar biraz fazla damlatilmis gibi bence bırakın yapmayı adetiniz bir 10-14 gün geciksin öyle yapın akışına bırakın
ArsAyz Zlhaanne Bu testte neden bişeyler ters 😂 idrar mavi bantlı yere değil de öbür tarafa damlatılmalıydı sanki. Bence buna güvenme
barbarosunannesi Zlhaanne ilk gebeligimde adetim gecikmeden gitmiştim.doktor çıkmayabilir kanda demişti .bence biraz daha bekleyin .ama niye çift çıksın bilgim yok .şüpheli geldi bana
Edada Zlhaanne test geçersiz gibi duruyor c olan tarafta çizgi cikmaliydi t de ckinca gecersiz diye biliyorum
12345678fatma barbarosunannesi canim ben 16 gün önce kan testi verdim 2.0 cikti beta sonrasında korunmasız ilişki oldu ve doğumdan beri hiç adet gormedim bebegim 8 aylık 2 gündür çok fena adet agrisi çekiyorum sence idrar testi yapsam cikarmi gebelik varsa
ArsAyz Zlhaanne Senlik değil canım ya üst kapak ters takılmış. İlk damlatırsın T bölgesinden C’ye doğru gider harbi ters 😂
12345678fatma Edada Bende 16 gün önce kan tetsi verdim bisey cikmadi sonra konusmasiz ilişki oldu 2 gündür adet agrisi çekiyorum sence varsa cikarmi idrar testi yapsam
barbarosunannesi 12345678fatma yeni doğum.yaptiysaniz adet olacaksiniz belki de .bende doğumdan sonra olacağım zaman çok ağrı çekmiştim uzun zaman sonra olunca galiba .ama.yine de süte güvenmeyin bence .her korunmasız bir ilişkide ihtimal oluyor .yumurtlama dönemlerinde daha yüksek ihtimal sadece.biraz bekleyin isterseniz öyle tekrar kan testi verin
Edada 12345678fatma aa ozaman bilmiyorum canım ama bı iki hafta daha bekle çünkü 16 gün önce ilişki yaşamışsin daha belli olmaz
12345678fatma Zlhaanne 8 ay önce doğum yaptım doğum yaptigimdan beri adet gormedim oyuzden nezman adet olurum belli degil daha